-крупа манная ці рыс - 5 г,
-малако - 50 г,
-вада - 150 г,
-цукар - 10 г,
-яблыкі - 30 г,
-ці грушы свежыя - 30 г,
-ці абрыкосы - 30 г,
-ці слівы - 30 г,
-масла сметанкавае - 5 г,
-сухары пшанічныя - 4 г,
-смятана - 4 г,
-яйкі,
-соус фруктова-ягадны - 7 г
На змазаную маслам і пасыпаную сухарамі бляху пакласці роўным пластом глейкую кашу (палову ад усёй масы), затым нарэзаную кубікамі садавіну (без скуры, насення і костачак), зверху пакрыць пластом пакінутай кашы, вышмараваць сумессю з яйка і смятаны і запекчы.
Падаць запяканку з салодкім фруктова-ягадным соусам.
|