Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА МАННАЯ ЦІ РЫСАВАЯ СА СВЕЖАЙ САДАВІНАЙ

    -крупа манная ці рыс - 5 г,

    -малако - 50 г,

    -вада - 150 г,

    -цукар - 10 г,

    -яблыкі - 30 г,

    -ці грушы свежыя - 30 г,

    -ці абрыкосы - 30 г,

    -ці слівы - 30 г,

    -масла сметанкавае - 5 г,

    -сухары пшанічныя - 4 г,

    -смятана - 4 г,

    -яйкі,

    -соус фруктова-ягадны - 7 г

     

    На змазаную маслам і пасыпаную сухарамі бляху пакласці роўным пластом глейкую кашу (палову ад усёй масы), затым нарэзаную кубікамі садавіну (без скуры, насення і костачак), зверху пакрыць пластом пакінутай кашы, вышмараваць сумессю з яйка і смятаны і запекчы.

    Падаць запяканку з салодкім фруктова-ягадным соусам.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar