-баклажаны - 2 шт.
-цукіні - 300 г
-памідоры - 3 шт.
-салодкі перац - 2 шт.
-часнык - 3 зубчыка
-сметанкавае масла - 3 ст. лыжкі
-алей - 1 ст. лыжка
-лаўровы ліст - 1 шт.
-базілік
-перац чорны молаты
1. Памідоры апарце, зніміце скурку. Баклажаны і цукіні нарэжце кружочкамі.
2. Салодкі перац нарэжце саломкай.
3. Форму вышмаруйце сметанкавым маслам, паскладайце пластамі гародніну. Пасаліце, паперчыце, апырскайце алеем, дадайце сечаны часнык, дробна нарэзаны базілік, лаўровы ліст.
4. Запякайце ў духоўцы пры 180 °С на працягу гадзіны.
|