Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА РЫСАВАЯ, МАННАЯ, ПШОННАЯ ЦІ ПШАНІЧНАЯ

    -рыс ці манныя крупы – 45 г,

    -вада – 65 г,

    -малако – 100 г

    -ці (крупа пшанічная ці пшонная 50 г, вада 60 г, малако 100 г),

    -цукар – 10 г,

    -яйкі,

    -разынкі – 10 г,

    - маргарын сталовы – 3 г,

    -сухары пшанічныя – 4 г,

    - смятана – 3 г,

    -смятана – 30 г,

    -ці масла сметанкавае – 10 г,

    -ці соус салодкі – 5 г

     

    Гатовую глейкую кашу астудзіць да 60-70° С, дадаць да яе сырыя яйкі, узбітыя з цукрам, разынкі, тлушч і ўсё перамяшаць.

    Падрыхтаваную масу выкласці на змазаную маргарынам і пасыпаную сухарамі бляху, зверху пакрыць сумессю яйка са смятанай і запекчы.

    Падаць запяканку з малаком, смятанай ці з салодкім фруктова-ягадным соусам.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar