Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА РЫСАВАЯ З ЯБЛЫКАМІ І МОРКВАЙ

    -малако - 500 мл

    -рыс - 200 г

    -сметанкавае масла - 100 г

    -яйкі - 3 шт.

    -цукар - 100 г

    -ванільны цукар - 1 г. лыжка

    -морква - 2 шт.

    -яблыкі - 2 шт.

    -разынкі - 100 г

     

    Закіпяціць малако, засыпаць рыс, варыць на сярэднім агні да гатовасці. Затым дадаць масла, перамяшаць.

    На сярэдняй тарцы нацерці моркву, яблыкі пачысціць, выдаліць асяродак, парэзаць кубікамі.

    Адлучыць бялкі ад жаўткоў, жаўткі расцерці з цукрам. Дадаць у рыс перамяшаць. Дадаць яблыкі, моркву, разынкі. Перамяшаць.

    Бялкі ўзбіць у пену, дадаць у сумесь. Перамяшаць. Выпякаць пры тэмпературы 300 градусаў 30-35 хвілін у змазанай маслам форме.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar