Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА СА ШЧАЎЯ

    - шчаўе – 185 г

    - цёрты сыр – 8 г

    - сметанкавае масла – 6 г

    - пшанічная мука – 2 г

    - пшанічны хлеб – 25 г

    - паніровачныя сухары – 3 г

    - мясны булён ці вада – 15 г

    - соль.

     

    Адваранае шчаўе прапускаюць праз мясасечку, дадаюць пасераваныя цыбулю і муку, мясны булён ці ваду і тушаць да гатовасці.

    У атрыманае пюрэ дадаюць цёрты сыр, сметанкавае масла, соль.

    На дно посуду ўкладваюць лустачкі абсмажанага хлеба, пюрэ, пасыпаюць сухарамі і ставяць у духавую шафу.

    Можна падаваць да стала ў посудзе, у якім запякалася страва.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar