-цеста пясочнае - 500 г,
-браколі - 400 г,
-бекон - 300 г,
-сыр сметанкавы - 150 г,
-яйкі - 1 шт.,
-сыр цвёрдых гатункаў
- 10 кавалачкаў,
-соль
Пясочнае цеста разрэзаць на дзве часткі, кожную раскачаць у пласт. Адну пакласці на дно гарачатрывалай формы. Зверху пакласці сметанкавы сыр, разраўняць.
Адварыць браколі, астудзіць, змясціць у блендэр, туды ж яйка ўзбіць. Гатовую масу перакласці ў гарачатрывалую форму, зверху пакласці бекон, кавалачкі цвёрдага сыра і зноў бекон.
Пакрыць усё другім пластом цеста. Паставіць запякацца на 30 хвілін.
|