-бульба (небуйная) - 20 шт.,
-грудка курыная - 4 шт.,
-цытрына - 1 шт.,
-маянэз - 3 ст. л.,
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.,
-соль,
-перац чорны молаты
Курыную грудку прамыць, нарэзаць кубікамі, выкласці ў міску, вымешаць з маянэзам.
У гарачатрывалую форму выкласці нарэзаную тонкімі кружкамі бульбу, затым пласт тонка нарэзанай кольцамі цыбулі і пласт курынай грудкі.
Пасыпаць перцам, пасаліць. Паўтарыць пласты так, каб апошні быў бульбяны. Паліць сокам цытрыны. Накрыць фальгой.
Паставіць запякацца ў духоўку на 40 хвілін пры тэмпературы 160 °С.
|