Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З БУЛЬБЫ СА СМЯТАНАЙ

    - бульба - 800 г

    - цыбуля-парэя - 1 сцябло

    - цукіні - 1 шт.

    - памідоры - 2 шт.

    - сметанкавае масла

    - густая смятана - 150 г

    - малако - 5 ст. л.

    - яйка - 1 шт.

    - соль - па густу

    - молаты чорны перац - па густу

    - молаты мушкатавы арэх - па густу

    - цёрты сыр - 100 г.

     

    Бульбу адварыце, ачысціце і нарэжце кружочкамі. Цыбулю-парэю ачысціце, вымыйце, нарэжце палоскамі і некалькі хвілін бланшуйце ў вялікай колькасці кіпячай вады (падсоленай).

    Затым абліце халоднай вадой і дайце ёй сцячы. Цукіні і памідоры вымыйце і нарэжце кружочкамі. Форму для запекання вышмаруйце сметанкавым маслам і выкладзіце ў яе пластамі бульба, цыбулю-парэю, цукіні, памідоры.

    Нагрэйце духоўку да 200 градусаў. Смятану спачатку змяшайце з малаком да утварэння аднастайнай масы, затым узбіце з яйкам і запраўце соллю, перцам і мушкатавым арэхам.

    Паліце гародніну, пасыпце цёртым сырам і запякайце каля 20 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (21.08.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar