-200 г бульбы,
-25 г малака,
-10 г масла сметанкавага,
-1 яйка,
-50 г соуса сметанавага ці 15 г масла сметанкавага;
для фаршу:
-500 г морквы,
-100 г пятрушкі,
-200 г цыбулі,
-500 г капусты,
-100 г маслы сметанкавага,
-100 г малака,
-2 яйкі,
-перац
Прыгатаваць з бульбяной масы "Запяканку з бульбы". Для падрыхтоўкі фаршу моркву, пятрушку, цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць на масле да паўгатовасці.
Дробна нарэзаную белакачанную капусту, расцёртую з соллю і адціснутую ад соку, змяшаць з пасераванай гароднінай, дадаць перац і тушыць 15-20 хвілін з даданнем малака.
У фарш пакласці дробна нашаткаваныя вараныя яйкі. Да запяканкі падаць смятанавы соус ці сметанкавае масла.
|