Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З БУЛЬБЫ З ГАРОДНІНАЙ

    -200 г бульбы,

    -25 г малака,

    -10 г масла сметанкавага,

    -1 яйка,

    -50 г соуса сметанавага ці 15 г масла сметанкавага;

    для фаршу:

    -500 г морквы,

    -100 г пятрушкі,

    -200 г цыбулі,

    -500 г капусты,

    -100 г маслы сметанкавага,

    -100 г малака,

    -2 яйкі,

    -перац

     

    Прыгатаваць з бульбяной масы "Запяканку з бульбы". Для падрыхтоўкі фаршу моркву, пятрушку, цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць на масле да паўгатовасці.

    Дробна нарэзаную белакачанную капусту, расцёртую з соллю і адціснутую ад соку, змяшаць з пасераванай гароднінай, дадаць перац і тушыць 15-20 хвілін з даданнем малака.

    У фарш пакласці дробна нашаткаваныя вараныя яйкі. Да запяканкі падаць смятанавы соус ці сметанкавае масла.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (19.08.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar