Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З БУЛЬБЫ З КАБАЧКОЎ У МІКРАХВАЛЕЎЦЫ

    -300 г бульбы,

    -250 г смятаны,

    -100 г сыра,

    -40 г сухароў з заправамі,

    -1 кабачок,

    - ½ морквы,

    -½ пучка базіліка,

    -1-1,5 г.л. кары,

    -0,5 г.л. солі,

    -1-2 ст.л. алею.

     

    Перамяшаць смятану з кары і соллю, на буйнай тарцы пацерці сыр, змяшаць са смятанай. Бульбу нарэзаць тонкімі кружкамі не больш за 2 мм таўшчынёй, кабачок нарэзаць дробнымі кубікамі па 1 см, ачысціць і пацерці на тарцы моркву, дробна нарэзаць лісцікі базіліка, перамяшаць кабачок з морквай, базілікам і паловай сухарыкаў.

    Астатнія сухарыкі растаўчы ў дробку, форму для запяканкі вышмараваць алеем і прысыпаць сухарамі, пакласці пластом палову бульбы, вышмараваць чвэрцю смятанава-сырнай сумесі, пакласці сумесь кабачкоў і гародніны, ізноў вышмараваць смятанава-сырнай масай (паловай ад пакінутай), зверху пакласці астатнюю бульбу і вышмараваць астатняй масай з сыра са смятанай.

    Рыхтаваць запяканку ў мікрахвалеўцы 10 хвілін пры магутнасці 600, затым яшчэ 8 хвілін пры максімальнай магутнасці, пасля завяршэння падрыхтоўкі пакінуць запяканку ў мікрахвалеўцы на 5-10 хвілін, накрыўшы вечкам.

    Спалучаючы кабачкі са сваімі любімымі прадуктамі, вы заўсёды зможаце прыгатаваць смачную запяканку, якая пацешыць і дзяцей, і сталых.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (19.08.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar