Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З БУЛЬБЫ З ПАШТЭТАМ

    - бульба - 1 кг

    - паштэт - 2 слоікі

    - сухія грыбы - 50 г

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    - алей - 30 г

    - паніровачныя сухары - 30 г

    для соусу:

    - сметанкавае масла - 100 г

    - маргарын - 2 ст. л.

    - мука - 2 ст. л.

    - грыбны булён.

     

    Грыбы варым на працягу гадзіны, адкідваем на друшляк і астуджаем. Булён захоўваем для грыбнага соусу. Цыбулю дробна рэжам і смажым на патэльні, затым дадаем грыбы і таксама абсмажваем.

    Соус робіцца так. У растоплены ў рондалі маргарын высыпаем 2 сталовых лыжкі мукі і пасеруем да залацістага колеру пры сталым памешванні. Затым дадаем 100 г смятаны і бесперапынна мяшаем венцам.

    Дадаем грыбны булён і мяшаем да поўнага знікнення камячкоў. Калі соус закіпіць, ён гатовы. Форму змазваем алеем і пасыпаем сухарамі. На дно кладзем пласт бульбы, заліваем яго соусам, затым кладзем і па ўсім пляцы выраўніваем 2 слоікі паштэта, зверху смажаныя грыбы з цыбуляй.

    Зачыняем сумесь бульбай, заліваем соусам, пасыпаем цёртым сырам і зелянінай. Ставім на 30 хвілін у разагрэтую да 200°С духоўку да утварэння румянай скарыначкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (20.08.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar