Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ЦЁРТАЙ БУЛЬБЫ ПА-ФРАНЦУЗСКУ

    -бульба – 500 г

    -часнык (раздушаны) - 2 зубчыка

    -цвёрды швейцарскі сыр (груў’ер ці эмменталь) – 85 г

    -сліўкі - 284 мл

    -сметанкавае масла – 25 г.

     

    Разагрэць духоўку да 180 С. Ачысціць і буйна нацерці бульбу (не выкарыстоўвайце кухонны камбайн - бульбачка атрымаецца занадта вільготнай).

    Злёгку вышмараваць маслам глыбокую форму для духоўкі ёмістасцю 1.2 літра. Змяшаць бульбу, часнык, сыр і сліўкі, заправіць па густу.

    Перакласці ў падрыхтаваную форму. Зверху пакласці кавалачак масла і запякаць 40 хвілін да залацістай скарыначкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 302 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar