-2-3 грудкі птушынай дзічыны,
-1 яйка,
-1 ст. лыжка молатых сухароў,
-200 г сметанкавага масла,
-соль,
-перац - па густу.
Рыхтуецца з мяса дзікіх птушак. Узяць толькі грудкі птушынай дзічыны і абсмажыць хвілін дзесяць з усіх бакоў.
Затым варыць да стану, калі мяса будзе вольна адлучацца ад костак. Здрабніць мяса ў мясасечцы, міксеры і змяшаць яго з молатымі сухарамі і яйкам у аднастайную масу да гушчыні смятаны.
Атрыманую масу пакласці ў патэльню з вялікай колькасцю сметанкавага масла і запякаць пад вечкам.
Есці, мачаючы ў соль. Можна есці таксама ў халодным выглядзе.
|