Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ФАСОЛІ

    - кансерваваная чырвоная фасоль - 400 г

    - кансерваваная белая фасоль - 400 г

    - цыбуля-парэя - 100 г

    - кабачкі - 225 г

    - таматавы сок - 300 г

    - булён - 150 г

    - чырвоны молаты перац - па густу

    - зеляніна пятрушкі - па густу

    для цеста:

    - мука - 225 г

    - сода - 1/2 г. л.

    - соль - 1/4 г. л.

    - сумесь сушонай травы

    - сметанкавае масла - 50 г

    - натуральны ёгурт - 6 ст. л.

     

    Фасоль без залівання змяшайце з нарэзанай тонкімі лустачкамі цыбуляй і кабачкамі, таматавым сокам, булёнам і 1 гарбатнай лыжкай чырвонага перцу.

    Пакладзіце ў цеплатрывалую пасудзіну і запякайце ў загадзя разагрэтай духоўцы 20 хвілін. .Для падрыхтоўкі цеста змяшайце муку з соллю, 2 гарбатнымі лыжкамі сумесі травы і содай.

    Разатрыце сумесь маргарынам да аднастайнай дробкі. Дадайце ёгурт і акуратна перамяшайце. Выкладзіце на пасыпаную мукой паверхню і злёгку вымесіце.

    Раскачайце цеста таўшчынёй прыкладна 1 см. выманнем для цеста выражце 12 кружкоў. Раскладзіце іх па-над запечанай гароднінай і зноў пастаўце страву ў духоўку.

    Запякайце 30 хвілін, пакуль аладкі не стануць залацістымі і цвёрдымі зверху. Афармляйце сечанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar