Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ФЕНХЕЛЯ

    - фенхель – 500 г

    - памідоры (вялікія) - 3 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - бекон – 50 г

    - маргарын – 30 г

    - мука – 30 г

    - смятана ці густыя сліўкі – 200 г

    - цытрынавы сок - 2 г.л.

    - булён (з кубікаў) - 125 мл

    - малако - 125 мл

    - соль- па густу,

    -перац - па густу.

     

    Перш падрыхтоўваюць соус: нарэзаныя кубікамі цыбулю і палову бекону пасеруюць у глыбокім посудзе, пакуль цыбуля не стане шклопадобнай. Дадаюць муку і пасеруюць усё разам 1-2 хвіліны.

    Дадаюць булён, малако і смятану, даводзяць да кіпення і запраўляюць цытрынавым сокам, соллю і перцам.

    Фенхель чысцяць (зеляніну не выкідаюць), рэжуць на 4 часці і вараць у падсоленай вадзе 10 хвілін.

    Фенхель і падзеленыя на 4 часткі памідоры выкладваюць у форму, паліваюць соусам і запякаюць каля 30 хвілін у духоўцы, папярэдне разагрэтай да 175 градусаў.

    Абсмажваюць пакінутую палову бекону, шаткуюць зеляніну фенхеля і пасыпаюць гэтай сумессю страву.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 271 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar