Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ГАРБУЗА ТВАРАГУ І МАННАЙ КАШЫ

    - гарбуз - 1 кг

    - тварог - 500 г

    - манныя крупы - 150 г

    - малако - 2 шклянкі

    - яйка - 4 шт.

    - вада - 1/2 шклянкі

    - сметанкавае масла ці маргарын - 50 г

    - смятана - па густу

    - соль - па густу,

    -кмен - па густу.

     

    З манных круп сварыць на малацэ глейкую кашу. Вычышчаны гарбуз нарэзаць кавалачкамі і пасмажыць на сметанкавым масле ці маргарыне да гатовасці. Тварог працерці.

    Змяшаць манную кашу, смажаны гарбуз і працёрты тварог, дадаць змяшаныя з вадой 3 яйкі, соль, кмен і ўсё старанна перамяшаць.

    Выкласці масу на змазаную маслам бляху ці патэльню, паверхню выраўняць і вышмараваць яйкам. Запякаць у духоўцы 20 хвілін. Пры падачы паліць смятанай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar