Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 20
    Гасцей: 20
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ГАРБУЗА З ВІНОМ І СЫРАМ

    - гарбуз - 1 кг

    - масла сметанкавае - 40 г

    - мука - 40 г

    - малако

    - белае віно - 100 мл

    - сыр цёрты - 150 г

    - смятана - 50 г

    - соль - па густу

    -перац - па густу

    - мушкатавы арэх - па густу

     

    Пачысціць і парэзаць кубікамі гарбуз, абварыць у падсоленай вадзе на працягу 10 хвілін. Адцадзіць, пакласці ў форму для запекання.

    Абсмажыць муку ў масле, развесці малаком, праварыць да загусцення. Увесь час памешваючы, дадаць віно, сыр, смятану, спецыі.

    Выліць соус на гарбуз, запекчы пры 200 С на працягу 15-20 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar