Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ГАРБУЗОМ І ГРЫБАМІ

    - гарбуз (вычышчаны і парэзаны кубікамі) - 600 г

    - аліўкавы алей - 2 ст. л.

    - курыны булён - 4.5 шклянкі

    - сыр маскарпонер - 2 шклянкі

    - карыца (молатая) - 1/2 г. л.

    - сыр пекарыно-рамано (цёрты) - 1.5 шклянкі

    - соль - па густу,

    -перац - па густу

    - масла - 100 г

    - грыбы - 800 г

    - макароны (тыпу рыгатоні) - 500 г

    - сыр правалоне (цёрты) - 1 шклянка

    - пятрушка (нарэзаная) - 1/4 шклянкі

    - шалвея (нарэзаная) - 2 ст. л.

     

    Разагрэць духоўку да 230°С. Перамяшаць гарбуз з аліўкавым алеем у вялікім рондалі, і пакласці на бляху. Запякаць да гатовасці, прыблізна 30 хвілін, перамяшаўшы адзін раз.

    Астудзіць трохі і зрабіць пюрэ ў камбайне, дадаўшы булён (2,5 кубкі), сыр маскарпоне, карыцу і 1 кубак цёртага сыра рамано, заправіць соллю і перцам.

    Масла добра разагрэць у цяжкай неглыбокай патэльні і абсмажыць грыбы, прыблізна 5 хвілін. Ўліць пакінуты булён і кіпяціць, пакуль не выкіпіць напалову, затым змяшаць з гарбузом і заправіць соллю і перцам.

    Макароны адварыць на працягу прыблізна 5 хвілін ад закіпання, адцадзіць і перамяшаць з соусам. Пакласці сумесь у форму пластамі, пасыпаючы кожны пласт пакінутым сырам і травой і запячатаць фальгой.

    Запякаць пры 200°С на працягу 15 хвілін, затым выдаліць фальгу, пасыпаць сырам і травой і дазволіць сыру расплавіцца ў духоўцы, даць пастаяць 10 хвілін перад падачай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar