Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ГАРБУЗОМ І ТВАРАГОМ

    -мякаць гарбуза, нарэзаная тонкай саломкай - 2 шкл.,

    -тварог - 1 шкл.,

    -яйкі - 3 шт.,

    -яблыка - 1 шт.,

    -разынкі і/ці курага - 2 ст. л.,

    -цукар - 3/4 шкл.,

    -соль - на кончыку нажа,

    -пакуначак ванільнага цукру - 1шт. (па жаданні).

     

    Вышмараваць форму для выпякання:1 ст. л. алею, 2 ст.л. мукі. Гарбуз нарэзаць тонкай саломкай, яблыка і курагу здрабніць, тварог працерці скрозь сіта.

    Расцерці тварог з яйкамі, з цукрам, ванільным цукрам, дадаць соль. Змяшаць ўсе інгрэдыенты. Форму для выпечкі вышмараваць алеем (ці маргарынам), пасыпаць мукой.

    Пакласці ў яе сумесь для запяканкі і паставіць у разагрэтую духоўку. Выпякаць да гатовасці. Выняць з духоўкі, адразу з формы не вымаць, даць трохі астыць.

    Падаваць са смятанай, змяшанай з мёдам. Запяканка атрымліваецца вельмі далікатная, падобная на тварогавае суфле, з кавалачкамі гарбуза.

    Яе можна падаць гасцям, як святочную страву. Акрамя таго, гэта выдатная страва для дзяцей.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 251 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar