-тварог - 600 г (3 пачкі па 200 г),
-цукар - 7 ст. л.,
-ваніль - па жаданні,
-яйкі - 5 штук,
-макароны - жменя, адварыць,
-гарбуз - да 200 г,
-яблыка - 1 шт., вельмі вялікае,
-малако - да 100 мл.
Яйкі, цукар, тварог - добра размяшаць. Дадаць малако. Калі тварог круты - 100 мл, калі вадкаваты - 50-70 мл.
Дадаць яблыка, парэзанае не тоўстымі пласцінамі. Дадаць гарбуз, вычышчаны, пашараваны на буйнай, бурачнай, тарцы.
Затым дадаць ванільны цукар, адвараныя да паўгатовасці макароны. Лыжкай добра перамяшаць.
Выліць у змазаную форму ці высланую пергаментам, паставіць у духоўку на 180 градусаў - да зарумяньвання.
Каля гадзіны стаіць ў духоўцы. Запяканка з гарбузом, яблыкамі і макаронамі гатовая.
|