Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ГАРБУЗОМ, ЯБЛЫКАМІ І МАКАРОНАМІ

    -тварог - 600 г (3 пачкі па 200 г),

    -цукар - 7 ст. л.,

    -ваніль - па жаданні,

    -яйкі - 5 штук,

    -макароны - жменя, адварыць,

    -гарбуз - да 200 г,

    -яблыка - 1 шт., вельмі вялікае,

    -малако - да 100 мл.

     

    Яйкі, цукар, тварог - добра размяшаць. Дадаць малако. Калі тварог круты - 100 мл, калі вадкаваты - 50-70 мл.

    Дадаць яблыка, парэзанае не тоўстымі пласцінамі. Дадаць гарбуз, вычышчаны, пашараваны на буйнай, бурачнай, тарцы.

    Затым дадаць ванільны цукар, адвараныя да паўгатовасці макароны. Лыжкай добра перамяшаць.

    Выліць у змазаную форму ці высланую пергаментам, паставіць у духоўку на 180 градусаў - да зарумяньвання.

    Каля гадзіны стаіць ў духоўцы. Запяканка з гарбузом, яблыкамі і макаронамі гатовая.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar