Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ГАРБУЗОМ "СОНЕЧНЫ НАСТРОЙ"

    -400 г нацёртага гарбуза

    -2 шклянкі гатовага прапаранага рысу

    -1 сярэдняя морква нацёртая

    -2 вялікія цыбуліны парэзаныя кубікамі

    -400 г фаршу (можна з курынай грудкі і нішчымнай свініны)

    -4-5 памідораў парэзаных кубікамі ці перамеленых

    заправы:

    -соль,

    -перац,

    сухая трава:

    -кроп,

    -салера,

    -пятрушка,

    - зялёная цыбуля,

    -папрыка,

    -імбір,

    -мушкатавы арэх (каму што падабаецца)

     

    На патэльню наліваем ваду, толькі каб пакрыла дно і ўліваем 1 ст.л. сланечнікавага (аліўкавага) алею, кладзем цыбулю і моркву і тушым да мяккасці гародніны.

    Зараз дадаем нацёрты гарбуз і варым на малым агні літаральна 5 хвілін (ён хутка становіцца мяккім)

    Зараз чарга за памідорамі, выкладваем на патэльню і тушым да мяккасці Усе прадукты змешваем паміж сабой, дадаем заправы і добра вымешваем.

    Выкладваем сумесь у форму і ставім запякацца ў разагрэтую да 180 С духоўку на 45 хвілін.

    Па жаданні можна перад запеканнем заліць зверху сумессю яйка з малаком і пасыпаць цёртым сырам, тады яна будзе лепш рэзацца.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar