Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З КАБАЧКОВЫХ РУЛЕТАЎ

    - 3 сярэдніх кабачка,

    -200 г варанай вяндліны,

    -120-150 г шампіньёнаў,

    -100 г цвёрдага сыра,

    -50 г сметанкавага масла,

    - 2 яйкі,

    -2 зубчыка часныку,

    -1 цыбуліна,

    -3 ст.л. смятаны 20%,

    -2 ст.л. сечанай пятрушкі,

    -мука,

    -алей,

    -перац,

    -соль.

     

    Нарэзаць кабачкі ўздоўж пластынкамі, не чысцячы ад лупіны, калі яна тоненькая, запаніраваць у муце, на патэльні з алеем абсмажыць, пасля чаго пакласці на папяровы ручнік, астудзіць. Дробна нарэзаць вяндліну, грыбы, цыбулю, прапусціць праз прэс часнык, пацерці сыр на буйнай тарцы. Цыбулю абсмажыць на сметанкавым масле, пакласці грыбы з часныком, прасмажыць 7 хвілін, паперчыць і пасаліць, пакласці вяндліну, смажыць 5 хвілін, затым дадаць палову сыра, зеляніну, змешваючы давесці да расплаўлення сыра. На край кожнага рулета з кабачка ўкладваць па лыжцы начыння, згортваць рулеты. Пакласці рулеты пластом ў ёмістасць для запяканкі, заліць яйкамі, ўзбітымі са смятанай, пасыпаць зверху пакінутым сырам, паставіць у духоўку і рыхтаваць пры тэмпературы 180 градусаў 20 хвілін да засмажвання сыра. Зрабіць такую запяканку можна і з даданнем ужо прыгатаваных такім чынам рулеціккаў з баклажанаў. Кабачкі вельмі добра спалучаюцца са шматлікімі сырамі - фетай, мацарэлай, сулугуні, брынзай, тушынскім, адыгейскім.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 196 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar