Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ХУРМЫ І ТВАРАГУ

    -3 буйных плода хурмы,

    -500 г тварагу,

    -1/2 шклянкі манных круп,

    -1 яйка,

    -2 cm . лыжкі цукру,

    -1 cm . лыжка смятаны,

    -1 cm . лыжка сметанкавага масла,

    -1 cm . лыжка молатых сухароў,

    -1 г. лыжка ванільнага цукру.

     

    Плады хурмы вымыць, ачысціць ад лупіны, нарэзаць на невялікія кавалачкі і выдаліць костачкі. Падрыхтаваныя кавалачкі хурмы заліць невялікай колькасцю вады, паставіць на агонь і давесці ваду да кіпення.

    У кіпячую ваду ўсыпаць манныя крупы і добра размяшаць. Зняць атрыманую масу з агню і даць ёй трохі астыць. Яйка разбіць і расцерці з цукрам, а тварог, калі гэта неабходна, працерці праз сіта.

    У астыўшую масу дадаць тварог, яйка, ванільны цукар і старанна перамяшаць. Патэльню для запяканкі падагрэць, вышмараваць сметанкавым маслам, пасыпаць молатымі сухарамі, а затым пакласці на яе прыгатаваную для запекання масу.

    Разраўняць з дапамогай сталовай лыжкі змешчаную на патэльні масу і вышмараваць яе зверху смятанай. Паставіць патэльню ў духоўку і запекчы змешчаную ў ёй масу.

    Пры падачы да стала парцыённыя кавалачкі запяканкі можна паліць салодкім соусам ці вадкім варэннем

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar