Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З КУРЫЦЫ І ВЕРМІШЭЛІ

    -400 г курынай паляндвіцы,

    -400 г вермішэлі,

    -200 г сыра,

    -150 мл тлустых слівак,

    -30 мл алею,

    -4 яйкі,

    -1 цыбуліна,

    -½ г.л. спецый - па густу,

    -молаты перац,

    -соль.

     

    На працягу 5 хвілін адварыць вермішэль у падсоленай кіпячай вадзе, адкінуць на друшляк. Дробна нарэзаць курыцу, на алеі злёгку абсмажыць, дадаць нарэзаную кубікамі цыбулю і смажыць да засмажвання прадуктаў, паперчыць, пасаліць, заправіць спецыямі па густу. Ўзбіць яйкі з соллю і сліўкамі, дадаць сыр, цёрты на буйнай тарцы (100 г), заправіць спецыямі па густу. Вышмараваць алеем форму для запяканкі. Пакласці палову вермішэлі, затым курыцу з цыбуляй, заліць паловай яечнай масы, пакласці пакінутую вермішэль і заліць пакінутымі яйкамі. Пасыпаць пакінутым сырам запяканку і рыхтаваць яе 20-30 хвілін у разагрэтай да 180 градусаў духоўцы. Каб паменшыць каларыйнасць гэтай стравы, выкарыстоўвайце менш сыра ці не самыя тлустыя сліўкі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 218 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar