- кветкавая капуста - 2 шт.
- вада - 2 шклянкі
- малако - 1 шклянка
- тлусты тварог -250 г
- ёгурт - 170 мл
- яйка - 3 шт.
- мука - 1 ст. л.
- молаты кмен - 1 г. л.
- соль - па густу
-чорны перац - па густу
- алей
- паніровачныя сухары - 1 ст. л.
Спаласківаем кветкавую капусту, падзяляем на суквецці і варым ў рондалі сярэдняй велічыні, дадаўшы ваду і малако, да паўгатовасці.
Адцэджваем вадкасць, перакладаем кветкавую капусту ў вялікую міску і размінаем да стану пюрэ.
Дадаем тварог, ёгурт, яйкі, муку і кмен. Запраўляем соллю, перцам і змешваем да стану аднастайнай масы.
Награваем бляху да сярэдняй тэмпературы. Змазваем бляху і пасыпаем яе сухарамі. Выкладваем сумесь у бляху. Запякаем 45 хвілін.
|