Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ЛАЗАННІ З СЫРАМ

    - лазання - 10 пластоў

    - шпінат (замарожаны) – 250 г

    - тварогавы сыр (рыкотта) – 150 г

    - сыр мацарэла – 250 г

    - яйка - 1 шт.

    - цёрты сыр (лепш пармезан) - 2 ст.л.

    - масла сметанкавае - 3 ст.л.

    - грыбы свежыя – 250 г

    - алей аліўкавы - 400 г

    - воцат сталовы - па густу

    - молаты чорны перац,

    -мушкатавы арэх - па густу

    - чырвонае віно - 1/2 шклянкі

    - сухая зеляніна базіліка,

    -сухая зеляніна мацярдушкі - па густу

     

    Наліце ў вялікі рондаль ваду і 1 сталовую лыжку алею, давядзіце да кіпення. Пакладзіце лазанні і варыце на працягу 10 хвілін. Адкіньце спагецці на друшляк, апаласніце халоднай вадой і зноў адкіньце на друшляк.

    Шпінат адварыце на пару, выдаліце з зеляніны лішнюю вільгаць. Змяшайце шпінат, сыр рыкотту, палову сыра мацарэла, злёгку ўзбітае яйка, цёрты сыр, мушкатавы арэх і перац.

    Растапіце ў рондалі сметанкавае масла, абсмажце да мяккасці грыбы, парэзаныя на чвэртачкі. Зніміце з агню і астудзіце. Для соусу змяшайце аліўкавы алей з воцатам і спецыямі, дадайце віно, мацярдушку і базілік.

    Перакладзіце палову сумесі ў гарачатрывалы посуд. На кожны пласт лазанні пакладзіце па 3 сталовыя лыжкі сырнай сумесі, па 3-4 чвэртачкі грыбоў.

    Перакладзіце рулецікі швом уніз у форму для выпякання, ўліце соус, накрыйце фальгой і запякайце прыблізна 25 хвілін пры тэмпературы 180 градусаў.

    Затым зніміце фальгу і пасыпце рулецікі пакінутым сырам мацарэла і запякайце яшчэ каля 5 хвілін, пакуль сыр не расплавіцца.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar