Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ЛЕБЯДОЙ

    -садовая лебяда - 700 г,

    -сметанкавае масла - 100 г,

    -мука - 125 г,

    -малако - 300 мл,

    -паніровачныя сухары - 75 г,

    -брынза - 50 г,

    -вермішэль-50 г,

    -2 яйкі,

    -вяндліна-50 г,

    -соль - па густу,

    -перац - па густу.

     

    1. Старанна прамытую лебяду адварыць у кіпячай салёнай вадзе на працягу 10 хвілін, адкінуць на сіта, астудзіць пад бруёй халоднай вады, даць сцячы і дробна нарэзаць.

    2. Вермішэль адварыць у салёнай вадзе, зліць ваду, прамыць халоднай вадой і адкінуць на друшляк.

    3. У асобным посудзе растапіць сметанкавае масла, спасераваць муку, дадаць вермішэль, лебяду, і рыхтаваць яшчэ 5 хвілін, увесь час памешваючы.

    4. Зняць лебяду з агню, уліць цёплае малако і, увесь час памешваючы, ўбіць 2 яйкі, дадаць вяндліну, нарэзаную дробнымі кавалачкамі, соль і перац.

    5. Падрыхтаваць форму, выкласці ў яе масу для запяканкі. Брынзу пацерці і пасыпаць ёю запяканку зверху.

    6. Паставіць запяканку ў духоўку і выпякаць пры тэмпературы каля 200 градусаў 45 хвілін.

    7. Гатовую запяканку з лебядой смачна есці яшчэ цёплай, запіваючы малаком.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar