Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ЛЕБЯДОЙ, БРЫНЗАЙ І ВЕРМІШЭЛЛЮ

    -лебяда садовая – 700 г

    -масла сметанкавае – 100 г

    -мука - 0.5 шклянкі

    -малако – 1 шклянка

    -сухары паніровачныя – 2 ст. лыжкі

    -брынза – 50 г

    -вермішэль – 50 г

    -яйкі - 2 шт.

    -вяндліна – 50 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Старанна прамытую лебяду адварыць у кіпячай салёнай вадзе на працягу 10 хвілін, адкінуць на сіта, астудзіць пад бруёй халоднай вады, даць вадзе сцячы і дробна нарэзаць.

    Вермішэль адварыць у салёнай вадзе (не разварваючы), адкінуць на сіта, прамыць халоднай вадой і даць сцячы. У асобным рондалі разагрэць сметанкавае масла (75 г), спасераваць муку, дадаць лебяду і вермішэль і патрымаць на агні яшчэ 5 хвілін.

    Зняць з агню, уліць цёплае малако і, увесь час памешваючы, ўбіць 2 яйкі, пакласці дробна нарэзаную вяндліну, пасаліць і паперчыць.

    Выкласці ў змазаны маслам і абсыпаны сухарамі сатэйнік, пасыпаць цёртай брынзай і запекчы ва ўмерана нагрэтай духоўцы на працягу 40-50 хвілін да утварэння румянай скарыначкі. Гатовую запяканку выкласці на талерку і разрэзаць на порцыі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar