-лісічкі - 1 слоік (1л)
-цыбуля - 1 шт.
-алей - 2 ст. лыжкі
-кукуруза кансерваваная (без вадкасці) - 1 слоік
-малако - 400 мл
-мука - 2 ст. лыжкі
-яйка - 3 шт.
-соль - 1 г. лыжка
-перац чорны молаты - 1/2 г. лыжкі
Грыбы прагрэць на сухой патэльні да выпарэння вадкасці, затым дадаць масла і дробна нарэзаную цыбулю, усё злёгку абсмажыць.
Трохі астудзіць і змяшаць з кукурузай. Выкласці сумесь у змазаную маслам форму. Змяшаць яйкі, муку, малако і спецыі.
Заліць грыбы з кукурузай і паставіць у духоўку. Запякаць пры тэмпературы 200 градусаў у плыні 1 гадзіны.
|