Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З МАЛІНЫ І ЧАРНІЦЫ

    - цёртая цэдра

    - 1 цытрыны

    - малако - 1 л

    - сліўкі - 300 мл

    - карыца - 1 палачка

    - яйка (жаўток) - 8 шт.

    - цукар - 200 г + 2 ст.л.

    - мука – 200 г

    - лясныя арэхі (молатыя) – 100 г

    - маліна – 200 г

    - чарніца – 200 г.

     

    Нагрэць у рондалі малако, дадаць сліўкі, цэдру і карыцу, варыць каля 5 хвілін. Ўзбіць жаўткі з цукрам у цвёрдую пену, дадаць муку.

    Выцягнуць карычную палачку з малака, акуратна выліць гарачую малочную сумесь ў жаўткі, перамяшаць і выліць зваротна ў рондаль. Дадаць арэхі. Варыць, увесь час памешваючы, пакуль сумесь не згусне.

    Ягады высыпаць ў форму, змазаную маслам, заліць сумессю. Пасыпаць зверху 2-мя сталовымі лыжкамі цукру і выпякаць пры тэмпературы 225° каля 10 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 289 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar