Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З МОРКВАЙ І ЧАСНЫКОМ

    - морква - 8 шт.

    - бульба - 1 шт.

    - яйка - 5 шт.

    - мука - 4 лыжкі

    - кроп (нарэзаны) - 1/2 шклянкі

    - часнык - 3 зубчыка

    - чорны перац - па густу

    - белы перац - па густу

    - соль - па густу

    - алей - 2 ст. л.

    - манныя крупы - 1 ст. л.

     

    Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Кладзем моркву і бульбу ў рондаль, наліваем ваду, каб пакрыла гародніну, і варым да гатовасці. Сцэджваем ваду, перакладаем ў вялікую міску і шаруем на тонкай тарцы.

    Дадаем ўзбітыя яйкі, муку, кроп, раздушаны часнык і змешваем. Запраўляем чорным і белым перцам, соллю і зноў змешваем.

    Змазваем бляху, пасыпаем манкай. Выкладваем прыгатаваную сумесь, выраўніваем. Апырскваем запяканку астатнім маслам і запякаем 45 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar