Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З МОРКВЫ З РЫСАМ

    -800 г морквы,

    -1 шклянка рысу,

    -1 галоўка цыбулі,

    -4 ст. лыжкі алею,

    -2 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -3 ст. лыжкі малака,

    -2 яйкі,

    -2 шклянкі гарачай вады,

    -3 ст. лыжкі зеляніны салеры,

    -4 ст. лыжкі зеляніны пятрушкі,

    -соль - па густу

     

    Дробна насечаную цыбулю і моркву, нарэзаную тонкімі кружкамі, пасаліць і спасераваць на працягу 10 хвілін з алеем. Давесці на слабым агні да мяккасці, дадаючы перыядычна трохі гарачай вады.

    Рыс спасераваць са сметанкавым маслам, пасаліць і ўліць 1 шклянку кіпеню. Вытрымаць на агні да набракання рысу.

    У змазаны тлушчам посуд пакласці лустачкі памідораў, пасаліць і дадаць здробненыя лісцікі салеры і зеляніну пятрушкі. Другім пластом змясціць палову морквы, а трэцім - рыс.

    Ізноў пакласці пласт лустачак памідораў з зелянінай, пласт з пакінутай морквы і накрыць лустачкамі памідораў.

    Уліць 1 шклянку гарачай вады ці гародніннага адвара і запякаць у моцна разагрэтай духоўцы на працягу 25 - 30 хвілін. Змяшаць масла, муку і малако і заліць запяканку.

    Дапячы да утварэння румянай скарыначкі. Падаць на стол з кефірам.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar