Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ПАМІДОРАЎ

    -1 кг нарэзаных памідораў

    -150 г манных круп

    -300 г нетлустага тварагу

    -700 мл гародніннага булёна

    -1 г. л. чырвонага молатага перцу

    -1 нацёрты зубчык часныку

    -2 ст. л. аліўкавага алею

    -1/2 г. л. здробненага маярану

    -2 нарэзаных салодкіх перца

    -1 здробненая цыбуліна

    -40 г паніровачных сухароў

    -1 нарэзаная цыбуля-парэя

    -зеляніна пятрушкі

     

    Булён закіпяціць, павольна ўсыпаць манныя крупы і, памешваючы, варыць прыкладна 15 хвілін. Разагрэць 1 ст. лыжку аліўкавага алею і трохі абсмажыць цыбулю, цыбулю-парэю, салодкі перац і часнык.

    Дадаць молаты перац, маяран і, памешваючы, абсмажыць яшчэ 10 хвілін. Затым змяшаць з тварагом і зваранымі маннымі крупамі. Пераліць сумесь у вогнетрывалы керамічны посуд і зверху пакласці памідоры.

    Апырскаць аліўкавым алеем і пасыпаць паніровачнымі сухарамі. Паставіць запякаць у разагрэтую да 230°С духоўку. Праз 20 хвілін лёгкая запяканка гатовая. Упрыгожыць зелянінай і падаць да стала.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 288 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar