| 
				
			 - бульба - 600 г  - памідоры (дробныя) - 500 г  - адыгейскі сыр ці брынза - 750 г  - швейцарскі сыр - 150 г  - яйка - 2 шт.  - сліўкі (тлустыя) - 200 мл  - соль - па густу,  - чорны перац (молаты) - па густу  - зялёная цыбуля - 1 пучок.    Бульбу ачысціць, нарэзаць кружочкамі і варыць у кіпячай падсоленай вадзе 5 хвілін. Памідоры вымыць і, выдаліўшы падставы пладаножак, нарэзаць кружочкамі. Адыгейскі сыр нарэзаць кубікамі, швейцарскі сыр нацерці на буйнай тарцы. У змазаную тлушчам форму пакласці пластамі памідоры і бульбу. Пасыпаць адыгейскім і швейцарскім сырам, злёгку ўзбіць яйкі са сліўкамі, соллю і перцам, выліць у форму. Запякаць пры 225°С на ніжнім узроўні на працягу 10-15 хвілін да утварэння залацістай скарыначкі. Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі і перад падачай пасыпаць запяканку. |