Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ПАМІДОРАЎ І БУЛЬБЫ

    - бульба - 600 г

    - памідоры (дробныя) - 500 г

    - адыгейскі сыр ці брынза - 750 г

    - швейцарскі сыр - 150 г

    - яйка - 2 шт.

    - сліўкі (тлустыя) - 200 мл

    - соль - па густу,

    - чорны перац (молаты) - па густу

    - зялёная цыбуля - 1 пучок.

     

    Бульбу ачысціць, нарэзаць кружочкамі і варыць у кіпячай падсоленай вадзе 5 хвілін. Памідоры вымыць і, выдаліўшы падставы пладаножак, нарэзаць кружочкамі.

    Адыгейскі сыр нарэзаць кубікамі, швейцарскі сыр нацерці на буйнай тарцы. У змазаную тлушчам форму пакласці пластамі памідоры і бульбу.

    Пасыпаць адыгейскім і швейцарскім сырам, злёгку ўзбіць яйкі са сліўкамі, соллю і перцам, выліць у форму.

    Запякаць пры 225°С на ніжнім узроўні на працягу 10-15 хвілін да утварэння залацістай скарыначкі.

    Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі і перад падачай пасыпаць запяканку.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar