Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З РЫСУ З ЦЫБУЛЯЙ І СЕМЕЧКАМІ

    - рыс - 1 шклянка

    - вада - 3 шклянкі

    - цыбуля рэпчатая (дробна нарэзаная) - 2 шт.

    - семечкі сланечніка (вычышчаныя) - 100 г

    - кунжут (карычневыя зерні) - 50 г

    - пекан (здробненыя арэхі) - 50 г

    - сметанкавае масла (мяккае) - 50 г

    - соевы соус - 2 ст. л.

    - яйка - 2 шт.

    - масла - для змазвання.

     

    Заліваем рыс вадой і пакідаем на гадзіну Зліць ваду, памыць і перакласці рыс у рондаль.

    Дадаць ваду і давесці да кіпення. Накрыць вечкам і варыць 25 хвілін на сярэднім агні. Прамыць і адцадзіць семечкі, дадаць да рысу і кіпяціць яшчэ 15 хвілін не накрываючы.

    Нагрэць духоўку да сярэдняй тэмпературы. Зняць рыс з агню, злёгку астудзіць і перакласці ў вялікую міску.

    Дадаць арэхі пекан, масла і соевы соус. Дадаць яйкі і ўзбіць да аднастайнай масы.

    Вышмараваць бляху, перакласці ў яе сумесь і злёгку прыціснуць лыжкай, што б выраўняць паверхню. Запякаць 35 хвілін ці да гатовасці. Астудзіць перад падачай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 280 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar