- кукуруза (кансерваваная) - 1 слоік
- рыс - 300 г
- салодкі перац - 2 шт.
- востры перац - 1 шт.
- булён (курыны) - 600 мл
- алей - 2-3 ст. л.
- курыныя грудкі - 300 г
- соль - па густу
-перац - па густу
-чырвоны перац (молаты) - па густу
- сыр - 100 г
- зялёная цыбуля - 1 пучок
- яйка - 3 шт.
- смятана - 150 г.
Салодкі перац нарэзаць маленькімі кубікамі. Востры перац дробна насекчы. Адварваць рыс у булёне 10 хвілін.
Мяса нарэзаць палоскамі і падсмажыць ў масле. Заправіць соллю і перцам. Нагрэць духоўку да 200 градусаў.
Нацерці сыр. Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі. Перамяшаць яйкі, смятану і 60 г сыра.
Перамяшаць астуджаны рыс, салодкі і востры перац, кукурузу, цыбулю і мяса. Пасаліць і паперчыць.
Перамяшаць з 2/3 сырнай сумесі. Пакласці масу ў форму. Зверху пакласці пакінутую сырную сумесь і пасыпаць сырам. Запякаць каля 25 хвілін.
|