Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З РЫСУ З ПЕРЦАМ І КУКУРУЗАЙ

    - кукуруза (кансерваваная) - 1 слоік

    - рыс - 300 г

    - салодкі перац - 2 шт.

    - востры перац - 1 шт.

    - булён (курыны) - 600 мл

    - алей - 2-3 ст. л.

    - курыныя грудкі - 300 г

    - соль - па густу

    -перац - па густу

    -чырвоны перац (молаты) - па густу

    - сыр - 100 г

    - зялёная цыбуля - 1 пучок

    - яйка - 3 шт.

    - смятана - 150 г.

     

    Салодкі перац нарэзаць маленькімі кубікамі. Востры перац дробна насекчы. Адварваць рыс у булёне 10 хвілін.

    Мяса нарэзаць палоскамі і падсмажыць ў масле. Заправіць соллю і перцам. Нагрэць духоўку да 200 градусаў.

    Нацерці сыр. Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі. Перамяшаць яйкі, смятану і 60 г сыра.

    Перамяшаць астуджаны рыс, салодкі і востры перац, кукурузу, цыбулю і мяса. Пасаліць і паперчыць.

    Перамяшаць з 2/3 сырнай сумесі. Пакласці масу ў форму. Зверху пакласці пакінутую сырную сумесь і пасыпаць сырам. Запякаць каля 25 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar