Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ВЭНДЖАНАЙ РЫБЫ З МАКАРОНАМІ

    - малако - 800 мл

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - лаўровае лісце - 2 шт.

    - чорны перац - 6 шт.

    - макароны (вараныя) – 200 г

    - масла – 50 г

    - цыбуля-парэя - 2 шт.

    - мука – 50 г

    - белае віно ці булён - 150 мл

    - паніровачныя сухары – 100 г

    - цёрты сыр – 150 г

    - вэнджаная рыба – 600 г

    - соль - 1 г.л.

    - чорны перац - 1/2 г.л.

     

    У рондаль выліць малако, пакласці цыбулю, разрэзаўшы на 4 часці, лаўровы ліст і зерне чорнага перцу, давесці да кіпення, павялічыць агонь і накрыць вечкам.

    Для соусу ў патэльні растапіць масла і абсмажыць нарэзаную цыбулю-парэю, дадаць муку.

    Працадзіць малако і акуратна выліць на патэльню з цыбуляй і мукой, давесці да кіпення, час ад часу памешваючы.

    Дадаць булён ці віно, соль і перац. Змяшаць вычышчаную рыбу, макароны і соус, ўсё выкласці ў форму, змазаную маслам.

    Змяшаць сухары і цёрты сыр і пасыпаць зверху. Выпякаць у духоўцы пры тэмпературы 190° каля 30 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar