-1 тушка зайца,
-250 г свінога сала,
-300 г ялавічнай ці цялячай пячонкі,
-125 г смятаны,
-1 варанае яйка,
-перац,
-кмен,
-лаўровы ліст.
Тушку зайца вытрыбушыць, вымачыць, вызваліць ад усіх костак, нарэзаць кавалачкамі. Прапусціць праз мясасечку ялавічную пячонку, палову сала, дадаць соль, перац, смятану, яйка.
Палоўку пакінутага сала пакласці на дно глыбокага рондаля, затым пласт фаршу і пласт мяса зайца - так папластава запоўніць рондаль да верху, зверху ўсё выкладзенае пакрыць лустачкамі сала, галінкай кмена, лаўровым лістом і змясціць рондаль на 2 гадзіны ў духоўку - на павольны агонь.
|