Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 9
    Гасцей: 9
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З ЗАЙЦА

    -1 тушка зайца,

    -250 г свінога сала,

    -300 г ялавічнай ці цялячай пячонкі,

    -125 г смятаны,

    -1 варанае яйка,

    -перац,

    -кмен,

    -лаўровы ліст.

     

    Тушку зайца вытрыбушыць, вымачыць, вызваліць ад усіх костак, нарэзаць кавалачкамі. Прапусціць праз мясасечку ялавічную пячонку, палову сала, дадаць соль, перац, смятану, яйка.

    Палоўку пакінутага сала пакласці на дно глыбокага рондаля, затым пласт фаршу і пласт мяса зайца - так папластава запоўніць рондаль да верху, зверху ўсё выкладзенае пакрыць лустачкамі сала, галінкай кмена, лаўровым лістом і змясціць рондаль на 2 гадзіны ў духоўку - на павольны агонь.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (22.08.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar