-фарш з нетлустай ялавічыны - 100 г
-капуста белакачанная - 5-7 лісточкаў
-малако - 1/4 шклянкі
-бялок яечны - 1 шт.
-алей - 1 ст. лыжка
-мука пшанічная – 1 г. лыжка
-смятана - 1 г. лыжка
-соль
Капусту дробна нашаткуйце і апусціце ў кіпень на 5-10 хвілін. Зліце ваду, капусту астудзіце і змяшайце з мясным фаршам. Уліце халоднае малако, пасаліце, дадайце злёгку ўзбіты яечны бялок. Масу перамяшайце, выкладзіце ў змазаную маслам форму для запекання і злёгку пасыпце мукой. Запякайце 25-30 хвілін пры 230 °С. Падавайце, вышмараваўшы запяканку смятанай.
|