Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 54
    Паказана матэрыялаў: 51-54
    Старонкі: « 1 2

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Рабарбар ачысціць, нарэзаць кавалачкамі па 2 см, перамяшаць з цукрам і даць настаяцца на працягу 2 гадзін. Дадаць, нарэзаныя тонкімі, кружочкамі бананы.

    Нарыхтоўка садавіны і ягад | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Корань імбіра вымыць, ачысціць і парэзаць на маленькія кавалачкі. Бананы ачысціць ад лупіны і здрабніць да пюрэпадобнай масы.

    Нарыхтоўка садавіны і ягад | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку вымыць, даць сцячы вадзе, абарваць пладаножкі. Парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 700 г. Бананы ачысціць, парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 300 г.

    Нарыхтоўка садавіны і ягад | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымытыя ягады агрэста ачысціць і расцерці. Лісточкі мяты, цукар і жэлацін дадаць у ягады, накрыць вечкам і паставіць на ноч.

    Нарыхтоўка садавіны і ягад | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-54