Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 110
    Паказана матэрыялаў: 101-110
    Старонкі: « 1 2 3

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Слівы разрэзаць напалову, скласці ў эмаляваны рондаль, дадаць ваду і варыць на павольным агні некалькі хвілін, пакуль з іх не злезе лупіна і не адстануць костачкі.

    Соусы | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Парэчку скласці ў рондаль, заліць 0.25 ст. вады і разварыць на павольным агні да пюрэпадобнага стану.

    Соусы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Агрэст вымыць, часнык пачысціць. (Хвосцікі і носікі ў агрэста можна не абрываць.)

    Соусы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты пачысціць, здрабніць, пасаліць і старанна змяшаць. Падаваць соус са свінымі скваркамі.

    Соусы | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Салодкі і востры перац вымыць, пачысціць, выняць зерні. Струкі парэзаць на вялікія кавалкі. Цыбулю і часнык пачысціць і парэзаць на кавалачкі. Разам з алеем у міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ.

    Соусы | Просмотров: 145 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры, цыбулю і ўвесь перац прапусціць праз мясасечку (пажадана дробную), дадаць імбір, перчык у гарошку і гваздзічку, алей і паставіць тушыць на 30 хвілін.

    Соусы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды бурака сярэдняй велічыні сварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць, ачысціць і нарэзаць невялікімі кубікамі. Яблыкі і цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць і варыць з воцатам каля 20 хвілін.

    Соусы | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамытую брусніцу заліць халоднай вадой і варыць да мяккасці, пасля чаго адвар зліць, а брусніцу працерці праз сіта. Атрыманае пюрэ развесці адварам, дадаць цукар, карыцу, віно і кіпяціць 5-7 хвілін.

    Соусы | Просмотров: 139 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі. Духоўку разагрэць да 250 градусаў. Струкі перцу пакласці на жароўню і пры тэмпературы 220 градусаў смажыць 20 хвілін, да з'яўлення бурбалак. Перац дастаць з духоўкі, трохі астудзіць, зняць скурку, разрэзаць напалову, ачысціць і парэзаць на кавалкі.

    Соусы | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    Выціснуць сок двух апельсінаў, цэдру аднаго з іх нацерці на дробнай тарцы.

    Соусы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 101-110