| Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 110 Паказана матэрыялаў: 101-110 |
Старонкі: « 1 2 3 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Слівы разрэзаць напалову, скласці ў эмаляваны рондаль, дадаць ваду і варыць на павольным агні некалькі хвілін, пакуль з іх не злезе лупіна і не адстануць костачкі.
|
Парэчку скласці ў рондаль, заліць 0.25 ст. вады і разварыць на павольным агні да пюрэпадобнага стану.
|
Агрэст вымыць, часнык пачысціць. (Хвосцікі і носікі ў агрэста можна не абрываць.)
|
Усе кампаненты пачысціць, здрабніць, пасаліць і старанна змяшаць. Падаваць соус са свінымі скваркамі.
|
Салодкі і востры перац вымыць, пачысціць, выняць зерні. Струкі парэзаць на вялікія кавалкі. Цыбулю і часнык пачысціць і парэзаць на кавалачкі. Разам з алеем у міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ.
|
Памідоры, цыбулю і ўвесь перац прапусціць праз мясасечку (пажадана дробную), дадаць імбір, перчык у гарошку і гваздзічку, алей і паставіць тушыць на 30 хвілін.
|
Карняплоды бурака сярэдняй велічыні сварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць, ачысціць і нарэзаць невялікімі кубікамі. Яблыкі і цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць і варыць з воцатам каля 20 хвілін.
|
Прамытую брусніцу заліць халоднай вадой і варыць да мяккасці, пасля чаго адвар зліць, а брусніцу працерці праз сіта. Атрыманае пюрэ развесці адварам, дадаць цукар, карыцу, віно і кіпяціць 5-7 хвілін.
|
Падрыхтаваць слоікі. Духоўку разагрэць да 250 градусаў. Струкі перцу пакласці на жароўню і пры тэмпературы 220 градусаў смажыць 20 хвілін, да з'яўлення бурбалак. Перац дастаць з духоўкі, трохі астудзіць, зняць скурку, разрэзаць напалову, ачысціць і парэзаць на кавалкі.
|
Выціснуць сок двух апельсінаў, цэдру аднаго з іх нацерці на дробнай тарцы.
|
|