Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 315 Паказана матэрыялаў: 301-315 |
Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Бульбу прамыць, ачысціць і нарэзаць вельмі тонкімі лустачкамі. Для нарэзкі можна выкарыстоўваць тарку з шаткаваннем ці камбайн. А можна нарэзаць тонкія лустачкі нажом. |
Бульбу нарэзаць лустачкамі, 100 г брынзы нарэзаць кубікамі і 100 г брынзы нацерці на тарцы буйнай. Выкласці ў форму ці на ліст бульбу, паперчыць, пакласці на бульбу брынзу кубікамі і кавалачкі масла, накрыць яшчэ пластом бульбы, калі трэба, то ледзь-ледзь пасаліць і паперчыць. |
Дзве адвараных курыных паляндвіцы дробна нарэзаць ці здрабніць у мясасечцы.150 грамаў сыра нацерці на буйнай тарцы Змяшаць курынае мяса і сыр, дадаць сухую ці свежую зеляніну. Можна дадаць сухі кроп і сухую зялёную цыбулю. |
Ўсе кампаненты змяшаць ў крутую масу і напоўніць ёю змазаную маслам патэльню. Верх запяканкі загладзіць змочанай у халоднай вадзе лыжкай, не зачыняючы вечкам, паставіць у духоўку на вельмі слабы агонь на 30 хвілін. |
Бульбу пачысціць, прамыць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Прасушыць лустачкі папяровым ручніком. Жаўткі ўзбоўтаць і падмяшаць да малака са сліўкамі. |
Ачысціць бульбу і нацерці яе на буйнай тарцы. Нацерці рэпчатую цыбулю і змяшаць яе з бульбай, соллю і белым молатым перцам. |
Бульбу пачысціць, адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе. Цыбулю дробна парэзаць. Перац ачысціць ад насення, дробна парэзаць. Цыбулю абсмажыць на алеі да залацістага колеру. |
Адварыць бульбу. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і падсмажыць да светла-залацістага колеру. Сварыць пшонную малочную кашу. |
Курыную паляндвіцу нарэзаць кубікамі. Вычышчаную бульбу і моркву нацерці на буйнай тарцы. Рэпчатую цыбулю і часнык дробна пасекчы. |
Разагрэйце духоўку да 190 С. Парэжце грыбы тонкімі лустачкамі. Дзве хвіліны вымочвайце бульбачку ў халоднай вадзе, затым спаласніце. Выцісніце як мага больш лішняй вадкасці. |
Дражджавы адвар з баравікоў хутка закіпяціць у 1/2 л вады і адставіць. Сушоныя грыбы старанна прамыць у друшляку і замачыць у гарачым дражджавым адвары з вадой прыблізна на 4 гадзіны. Бульбу ачысціць, вымыць і нарэзаць тонкімі кружочкамі. |
Ачысціце бручкі шчоткай, зніміце з іх лупіну. Нарэжце на вялікія кавалкі і адварыце ў падсоленай вадзе, пакуль яны не стануць мяккімі, гэта зойме каля 30-40 хвілін. |
Яйка ўзбіце з 2/3 малака, мукой і соллю. Спячыце 12 блінцоў, змазваючы патэльню алеем. |
Баклажаны ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Шампіньёны памыць і нарэзаць тонкімі пласцінкамі. Асобна змяшаць нарэзаную кубікамі вяндліну, здробненую цыбулю, часнык і дадаць спецыі. |
Адварыць суквецці кветкавай капусты ў злёгку падсоленай вадзе, адкінуць іх на друшляк і даць вадзе добранька сцячы. Капусту дробна парэзаць, дадаць цёрты сыр, яйкі, працёрты тварог і добра ўзбіць сумесь у аднастайную масу. |
|