Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 315
    Паказана матэрыялаў: 301-315
    Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Бульбу прамыць, ачысціць і нарэзаць вельмі тонкімі лустачкамі. Для нарэзкі можна выкарыстоўваць тарку з шаткаваннем ці камбайн. А можна нарэзаць тонкія лустачкі нажом.

    Запяканка | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу нарэзаць лустачкамі, 100 г брынзы нарэзаць кубікамі і 100 г брынзы нацерці на тарцы буйнай. Выкласці ў форму ці на ліст бульбу, паперчыць, пакласці на бульбу брынзу кубікамі і кавалачкі масла, накрыць яшчэ пластом бульбы, калі трэба, то ледзь-ледзь пасаліць і паперчыць.

    Запяканка | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Дзве адвараных курыных паляндвіцы дробна нарэзаць ці здрабніць у мясасечцы.150 грамаў сыра нацерці на буйнай тарцы Змяшаць курынае мяса і сыр, дадаць сухую ці свежую зеляніну. Можна дадаць сухі кроп і сухую зялёную цыбулю.

    Запяканка | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсе кампаненты змяшаць ў крутую масу і напоўніць ёю змазаную маслам патэльню. Верх запяканкі загладзіць змочанай у халоднай вадзе лыжкай, не зачыняючы вечкам, паставіць у духоўку на вельмі слабы агонь на 30 хвілін.

    Запяканка | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу пачысціць, прамыць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Прасушыць лустачкі папяровым ручніком. Жаўткі ўзбоўтаць і падмяшаць да малака са сліўкамі.

    Запяканка | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць бульбу і нацерці яе на буйнай тарцы. Нацерці рэпчатую цыбулю і змяшаць яе з бульбай, соллю і белым молатым перцам.

    Запяканка | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу пачысціць, адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе. Цыбулю дробна парэзаць. Перац ачысціць ад насення, дробна парэзаць. Цыбулю абсмажыць на алеі да залацістага колеру.

    Запяканка | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і падсмажыць да светла-залацістага колеру. Сварыць пшонную малочную кашу.

    Запяканка | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу нарэзаць кубікамі. Вычышчаную бульбу і моркву нацерці на буйнай тарцы. Рэпчатую цыбулю і часнык дробна пасекчы.

    Запяканка | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце духоўку да 190 С. Парэжце грыбы тонкімі лустачкамі. Дзве хвіліны вымочвайце бульбачку ў халоднай вадзе, затым спаласніце. Выцісніце як мага больш лішняй вадкасці.

    Запяканка | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Дражджавы адвар з баравікоў хутка закіпяціць у 1/2 л вады і адставіць. Сушоныя грыбы старанна прамыць у друшляку і замачыць у гарачым дражджавым адвары з вадой прыблізна на 4 гадзіны. Бульбу ачысціць, вымыць і нарэзаць тонкімі кружочкамі.

    Запяканка | Просмотров: 60 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціце бручкі шчоткай, зніміце з іх лупіну. Нарэжце на вялікія кавалкі і адварыце ў падсоленай вадзе, пакуль яны не стануць мяккімі, гэта зойме каля 30-40 хвілін.

    Запяканка | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйка ўзбіце з 2/3 малака, мукой і соллю. Спячыце 12 блінцоў, змазваючы патэльню алеем.

    Запяканка | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Шампіньёны памыць і нарэзаць тонкімі пласцінкамі. Асобна змяшаць нарэзаную кубікамі вяндліну, здробненую цыбулю, часнык і дадаць спецыі.

    Запяканка | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць суквецці кветкавай капусты ў злёгку падсоленай вадзе, адкінуць іх на друшляк і даць вадзе добранька сцячы. Капусту дробна парэзаць, дадаць цёрты сыр, яйкі, працёрты тварог і добра ўзбіць сумесь у аднастайную масу.

    Запяканка | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 ... 201-250 251-300 301-315