Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 315
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 4 ... 6 7 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    У аднаго яйка адлучыць жаўток ад бялку, злучыць бялок з астатнімі яйкамі і з цукрам ўзбіць.

    Запяканка | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Тварог пратрыце праз сіта. дадайце манныя крупы і прамытыя разынкі, перамяшайце, увядзіце ўзбітыя з цукрам яйка.

    Запяканка | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    У працёрты тварог пакласці вадкі мёд, цукровы пясок, яйкі, манныя крупы і ўсё старанна перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Працерці тварог скрозь дробнае сіта, на дробнай тарцы пацерці сыр, дробна пасекчы часнык і зеляніну, ўсё перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Да аднастайнасці расцерці тварог з яйкамі, дадаўшы цукар і соль, пакласці прамытыя і вымачаныя ў вадзе разынкі, смятану, перамяшаць, ўсыпаць манку, перамяшаць ізноў да аднастайнасці.

    Запяканка | Просмотров: 137 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу пачысціць, адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе, зліць ваду.

    Запяканка | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, апырскаць цытрынай, дадаць цукар, лепш карычневы.

    Запяканка | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Узяць сцеблы фенхеля сярэдняга памеру, падзеленага на 4 часці. Яйкі сварыць і дробна нарэзаць.

    Запяканка | Просмотров: 132 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Тварог старанна расцерці з яйкам, дадаць соль, цукар, соду, цукаты ці разынкі, манныя крупы, добра перамяшаць і атрыманую масу пакласці роўным пластом у форму ці патэльню, багата змазаную маслам ці маргарынам і абсыпаную сухарамі.

    Запяканка | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць рысавую кашу, дадаць працёрты тварог, узбітае з цукрам яйка, ванілін, смятанкавае масла і перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву адварыць, нацерці на дробнай тарцы. Дадаць размочаную булку, яйка, тварог, смятану, цукар, соль і перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца з мяса птушак. Бяром толькі грудкі птушынай дзічыны і абсмажваем хвілін дзесяць з усіх бакоў.

    Запяканка | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Адваранае шчаўе прапускаюць праз мясасечку, дадаюць пасераваныя цыбулю і муку, мясны булён ці ваду і тушаць да гатовасці.

    Запяканка | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю здрабніць і абсмажыць у 1 ст. лыжцы топленага масла. На другой лыжцы топленага масла абсмажыць лустачкі хлеба.

    Запяканка | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Асцярожна ачысціць спаржу, звязаць у пучкі па 10 шт., роўна абрэзаць ніжнія канцы і паставіць у рондаль з падсоленым кіпенем так, каб вада даходзіла толькі да сярэдзіны пабегаў.

    Запяканка | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Наліце ў вялікі рондаль ваду і 1 сталовую лыжку алею, давядзіце да кіпення.

    Запяканка | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    З мукі, 1-2 яек, 0,5 шклянкі вады замясіць цеста, тонка раскачаць яго і нарэзаць квадрацікамі. Адвараныя скрылі абліць халоднай вадой, адкінуць на друшляк.

    Запяканка | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць малако, засыпаць рыс, варыць на сярэднім агні да гатовасці. Затым дадаць масла, перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць рысавую кашу на вадзе ці малацэ. Калі каша трохі астыне, пакласці ў яе цукар, соль, сырое яйка, нарэзанае лустачкамі вычышчанае яблыка, перамяшаць і запекчы ў духоўцы.

    Запяканка | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць рысавую кашу на малацэ, астудзіць, дадаць 1 сырое яйка і старанна перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Да гатовай рассыпістай кашы дадаць працёрты тварог, узбітыя з цукрам яйка, ванілін, раствораны ў невялікай колькасці гарачай вады, тлушч і ўсё перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыс перабраць і прамыць, усыпаць у кіпячую ваду і варыць 20 хвілін.

    Запяканка | Просмотров: 142 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Рабарбар (80 г) ачысціць, нарэзаць кубікамі, перамяшаць з адвараным рысам (200 г), сырымі яйкамі (1 шт.).

    Запяканка | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Старанна мыем рыс і сцэджваем ваду. Распускаем маргарын у невялікім рондалі. Дадаем рыс і смажым, увесь час памешваючы, пакуль ён не стане празрыстым.

    Запяканка | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Адвараныя клубні зопніка здрабняюць на мясасечцы, злучаюць з адвараным рассыпістым рысам, яйкам, цукрам, соляць.

    Запяканка | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Перабраны і прамыты рыс адварыць у кіпячай падсоленай вадзе. Палову яго выкласці на змазаную смятанкавым маслам патэльню, зверху пакласці прапушчанае праз мясасечку адваранае мяса, затым пакінуты рыс.

    Запяканка | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць глейкую кашу з гарбузом, астудзіць, дадаць да яе ўзбітыя з цукрам яйкі і перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Гатовую глейкую кашу астудзіць да 60-70° С, дадаць да яе сырыя яйкі, узбітыя з цукрам, разынкі, тлушч і ўсё перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць рысавую малочную кашу, астудзіць да 60°С і дадаць расцёртае з цукрам яйка.

    Запяканка | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць глейкую пшонную кашу на малацэ ці на вадзе.

    Запяканка | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў кіпячае малако ўсыпаць крупы і варыць да загусцення; пасля гэтага пасаліць, пакласці цукар, добра размяшаць, пакласці на патэльню і запекчы.

    Запяканка | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць пшонную кашу на малацэ, астудзіць і дадаць сырое яйка, цукар, соль, прамытыя разынкі і добра перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Нашаткаваную зеляніну прыпускаюць, праз 10 хвілін дадаюць пасераваную цыбулю, соляць.

    Запяканка | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Наліце на бляху алею, выкладзіце на ўсю бляху нарэзаную пласцінкамі бульбу і пасаліце.

    Запяканка | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы, змазваем бляху.

    Запяканка | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Кольцы цыбулі змяшаць з соллю, перцам і папрыкай. З булачкі зрэзаць скарынку і змяшаць мякіш са спецыямі і мясным фаршам.

    Запяканка | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву натрыце на тарцы, перац дробна нарэжце. Змяшайце гародніну з фаршам, пасаліце.

    Запяканка | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную цыбулю наразаюць саломкай, пасеруюць на сметанкавым масле, дадаюць прапушчанае праз мясасечку мяса, смятану, соль і добра размешваюць.

    Запяканка | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Морква чысціцца і добранька адварваецца. Затым яе прапускаюць праз мясасечку або труць другім спосабам.

    Запяканка | Просмотров: 136 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыс адварыць у вялікай колькасці вады, вадкасць зліць, рыс заправіць смятанкавым маслам.

    Запяканка | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную моркву нашаткаваць саломкай, прыпусціць са смятанкавым маслам і невялікай колькасцю вады, усыпаць прасеяныя манныя крупы і варыць да гатовасці.

    Запяканка | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву натрыце на тарцы, злучыце з размочанай у малацэ булкай, дадайце тварог, смятану, яйка, цукар, пасаліце, перамяшайце.

    Запяканка | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву сварыце, здрабніце, усыпце соль, цукар. Сухары заліце гарачай вадой, дадайце алей, манныя крупы, перамяшайце.

    Запяканка | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    У надраную на тарцы сырую моркву пакласці змельчаны яблык, манныя крупы, расцёртыя з цукрам яечныя жаўткі, карыцу, соль, усё перамяшаць, увесці ўзбітыя бялкі.

    Запяканка | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву чысцім і добранька адварваем. Затым яе прапускаюць праз мясасечку або шаруюць іншым спосабам.

    Запяканка | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    На змазаную маслам і пасыпаную сухарамі бляху пакласці роўным пластом глейкую кашу (палову ад усёй масы), затым нарэзаную кубікамі садавіну (без скуры, насення і костачак), зверху пакрыць пластом пакінутай кашы, вышмараваць сумессю з яйка і смятаны і запекчы.

    Запяканка | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць манную кашу на малацэ, астудзіць і дадаць цукар, яйка, смятанкавае масла, соль і перамяшаць.

    Запяканка | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць манную кашу на малацэ. У гатовую кашу дадаць цукар, яйкі, соль, масла, усё гэта перамяшаць і пакласці на змазаную маслам патэльню.

    Запяканка | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Феттучыні і спаржу адварыць, пакласці ў гарачатрывалую форму, папярэдне змазаную маслам.

    Запяканка | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)

    Кукурузныя крупы перабраць, прамыць, усыпаць у халодную ваду, пасаліць і сварыць кукурузную кашу.

    Запяканка | Просмотров: 165 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.08.2014 | Комментарии (0)