Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 315 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 4 ... 6 7 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У аднаго яйка адлучыць жаўток ад бялку, злучыць бялок з астатнімі яйкамі і з цукрам ўзбіць. |
Тварог пратрыце праз сіта. дадайце манныя крупы і прамытыя разынкі, перамяшайце, увядзіце ўзбітыя з цукрам яйка. |
У працёрты тварог пакласці вадкі мёд, цукровы пясок, яйкі, манныя крупы і ўсё старанна перамяшаць. |
Працерці тварог скрозь дробнае сіта, на дробнай тарцы пацерці сыр, дробна пасекчы часнык і зеляніну, ўсё перамяшаць. |
Да аднастайнасці расцерці тварог з яйкамі, дадаўшы цукар і соль, пакласці прамытыя і вымачаныя ў вадзе разынкі, смятану, перамяшаць, ўсыпаць манку, перамяшаць ізноў да аднастайнасці. |
Бульбу пачысціць, адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе, зліць ваду. |
Яблыкі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, апырскаць цытрынай, дадаць цукар, лепш карычневы. |
Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Узяць сцеблы фенхеля сярэдняга памеру, падзеленага на 4 часці. Яйкі сварыць і дробна нарэзаць. |
Тварог старанна расцерці з яйкам, дадаць соль, цукар, соду, цукаты ці разынкі, манныя крупы, добра перамяшаць і атрыманую масу пакласці роўным пластом у форму ці патэльню, багата змазаную маслам ці маргарынам і абсыпаную сухарамі. |
Сварыць рысавую кашу, дадаць працёрты тварог, узбітае з цукрам яйка, ванілін, смятанкавае масла і перамяшаць. |
Моркву адварыць, нацерці на дробнай тарцы. Дадаць размочаную булку, яйка, тварог, смятану, цукар, соль і перамяшаць. |
Рыхтуецца з мяса птушак. Бяром толькі грудкі птушынай дзічыны і абсмажваем хвілін дзесяць з усіх бакоў. |
Адваранае шчаўе прапускаюць праз мясасечку, дадаюць пасераваныя цыбулю і муку, мясны булён ці ваду і тушаць да гатовасці. |
Цыбулю здрабніць і абсмажыць у 1 ст. лыжцы топленага масла. На другой лыжцы топленага масла абсмажыць лустачкі хлеба. |
Асцярожна ачысціць спаржу, звязаць у пучкі па 10 шт., роўна абрэзаць ніжнія канцы і паставіць у рондаль з падсоленым кіпенем так, каб вада даходзіла толькі да сярэдзіны пабегаў. |
Наліце ў вялікі рондаль ваду і 1 сталовую лыжку алею, давядзіце да кіпення. |
З мукі, 1-2 яек, 0,5 шклянкі вады замясіць цеста, тонка раскачаць яго і нарэзаць квадрацікамі. Адвараныя скрылі абліць халоднай вадой, адкінуць на друшляк. |
Закіпяціць малако, засыпаць рыс, варыць на сярэднім агні да гатовасці. Затым дадаць масла, перамяшаць. |
Сварыць рысавую кашу на вадзе ці малацэ. Калі каша трохі астыне, пакласці ў яе цукар, соль, сырое яйка, нарэзанае лустачкамі вычышчанае яблыка, перамяшаць і запекчы ў духоўцы. |
Сварыць рысавую кашу на малацэ, астудзіць, дадаць 1 сырое яйка і старанна перамяшаць. |
Да гатовай рассыпістай кашы дадаць працёрты тварог, узбітыя з цукрам яйка, ванілін, раствораны ў невялікай колькасці гарачай вады, тлушч і ўсё перамяшаць. |
Рыс перабраць і прамыць, усыпаць у кіпячую ваду і варыць 20 хвілін. |
Рабарбар (80 г) ачысціць, нарэзаць кубікамі, перамяшаць з адвараным рысам (200 г), сырымі яйкамі (1 шт.). |
Старанна мыем рыс і сцэджваем ваду. Распускаем маргарын у невялікім рондалі. Дадаем рыс і смажым, увесь час памешваючы, пакуль ён не стане празрыстым. |
Адвараныя клубні зопніка здрабняюць на мясасечцы, злучаюць з адвараным рассыпістым рысам, яйкам, цукрам, соляць. |
Перабраны і прамыты рыс адварыць у кіпячай падсоленай вадзе. Палову яго выкласці на змазаную смятанкавым маслам патэльню, зверху пакласці прапушчанае праз мясасечку адваранае мяса, затым пакінуты рыс. |
Прыгатаваць глейкую кашу з гарбузом, астудзіць, дадаць да яе ўзбітыя з цукрам яйкі і перамяшаць. |
Гатовую глейкую кашу астудзіць да 60-70° С, дадаць да яе сырыя яйкі, узбітыя з цукрам, разынкі, тлушч і ўсё перамяшаць. |
Сварыць рысавую малочную кашу, астудзіць да 60°С і дадаць расцёртае з цукрам яйка. |
Сварыць глейкую пшонную кашу на малацэ ці на вадзе. |
Ў кіпячае малако ўсыпаць крупы і варыць да загусцення; пасля гэтага пасаліць, пакласці цукар, добра размяшаць, пакласці на патэльню і запекчы. |
Сварыць пшонную кашу на малацэ, астудзіць і дадаць сырое яйка, цукар, соль, прамытыя разынкі і добра перамяшаць. |
Нашаткаваную зеляніну прыпускаюць, праз 10 хвілін дадаюць пасераваную цыбулю, соляць. |
Наліце на бляху алею, выкладзіце на ўсю бляху нарэзаную пласцінкамі бульбу і пасаліце. |
Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы, змазваем бляху. |
Кольцы цыбулі змяшаць з соллю, перцам і папрыкай. З булачкі зрэзаць скарынку і змяшаць мякіш са спецыямі і мясным фаршам. |
Моркву натрыце на тарцы, перац дробна нарэжце. Змяшайце гародніну з фаршам, пасаліце. |
Вычышчаную цыбулю наразаюць саломкай, пасеруюць на сметанкавым масле, дадаюць прапушчанае праз мясасечку мяса, смятану, соль і добра размешваюць. |
Морква чысціцца і добранька адварваецца. Затым яе прапускаюць праз мясасечку або труць другім спосабам. |
Рыс адварыць у вялікай колькасці вады, вадкасць зліць, рыс заправіць смятанкавым маслам. |
Вычышчаную моркву нашаткаваць саломкай, прыпусціць са смятанкавым маслам і невялікай колькасцю вады, усыпаць прасеяныя манныя крупы і варыць да гатовасці. |
Моркву натрыце на тарцы, злучыце з размочанай у малацэ булкай, дадайце тварог, смятану, яйка, цукар, пасаліце, перамяшайце. |
Моркву сварыце, здрабніце, усыпце соль, цукар. Сухары заліце гарачай вадой, дадайце алей, манныя крупы, перамяшайце. |
У надраную на тарцы сырую моркву пакласці змельчаны яблык, манныя крупы, расцёртыя з цукрам яечныя жаўткі, карыцу, соль, усё перамяшаць, увесці ўзбітыя бялкі. |
Моркву чысцім і добранька адварваем. Затым яе прапускаюць праз мясасечку або шаруюць іншым спосабам. |
На змазаную маслам і пасыпаную сухарамі бляху пакласці роўным пластом глейкую кашу (палову ад усёй масы), затым нарэзаную кубікамі садавіну (без скуры, насення і костачак), зверху пакрыць пластом пакінутай кашы, вышмараваць сумессю з яйка і смятаны і запекчы. |
Сварыць манную кашу на малацэ, астудзіць і дадаць цукар, яйка, смятанкавае масла, соль і перамяшаць. |
Сварыць манную кашу на малацэ. У гатовую кашу дадаць цукар, яйкі, соль, масла, усё гэта перамяшаць і пакласці на змазаную маслам патэльню. |
Феттучыні і спаржу адварыць, пакласці ў гарачатрывалую форму, папярэдне змазаную маслам. |
Кукурузныя крупы перабраць, прамыць, усыпаць у халодную ваду, пасаліць і сварыць кукурузную кашу. |
|