Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 315 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Лісце маладой люцэрны старанна прамыць і адварыць у салёнай вадзе на працягу 15 хвілін, адкінуць на сіта, прамыць халоднай вадой, даць сцячы і дробна нарэзаць. |
Лісце прамыць і адварыць у кіпячай вадзе 5-7 хвілін. Яйка ўзбіць, дадаўшы малако і спецыі. |
Грыбы прагрэць на сухой патэльні да выпарэння вадкасці, затым дадаць масла і дробна нарэзаную цыбулю, усё злёгку абсмажыць. Трохі астудзіць і змяшаць з кукурузай. |
Старанна прамытую лебяду адварыць у кіпячай салёнай вадзе на працягу 10 хвілін, адкінуць на сіта, астудзіць пад бруёй халоднай вады, даць вадзе сцячы і дробна нарэзаць. |
Старанна прамытую лебяду адварыць у кіпячай салёнай вадзе на працягу 10 хвілін, адкінуць на сіта, астудзіць пад бруёй халоднай вады, даць сцячы і дробна нарэзаць. |
Шпінат адварыць, адціснуць ваду, прапусціць праз мясасечку, змяшаць з цытрынавым сокам і цэдрай, узбіць яйкі, усыпаць цукар і моцна ўзбіць. |
Запоўніць вялікі рондаль вадой на 3/4, дадаць алей і лыжку солі. Давесці да кіпення. |
Наліце ў вялікі рондаль ваду і 1 сталовую лыжку алею, давядзіце да кіпення. |
Курыную паляндвіцу нарэзаць небуйнымі брусочкамі, саломкай нарэзаць перац, дробна пасекчы цыбулю. |
Рыс змяшайце з нарэзанай кавалачкамі курыцай, яйкам, зелянінай, пасаліце. Моркву нарэжце кружочкамі. |
Сала нарэзаць кавалачкамі і падрумяніць. Абсмажыць у ім цыбулю і пасечаныя курыныя трыбухі, першым чынам страўнічкі, затым сэрца, у апошнюю чаргу пячонку, бо яна прасмажваецца найболей хутка. |
З аднаго кумпячка, абавязкова замарожанага, нажом згаблёўваецца ўсё мяса. |
Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Распускаем масла ў невялікім рондальчыку. Кладзем туды ж муку і размешваем да атрымання аднастайнай масы. |
У змельчаныя белыя сухары ўліць працэджаную кроў, дадаць топленае сала, змельчаныя ягады ядлоўцу, соль, перац, перамяшаць. |
0,5 кг крапівы нарэзаць, патушыць са сметанкавым маслам. |
Лісце маладой крапівы старанна прамыць і заліць кіпенем, адкінуць на сіта, прамыць халоднай вадой, даць сцячы і дробна нарэзаць. |
Спаласківаем кветкавую капусту, падзяляем на суквецці і варым ў рондалі сярэдняй велічыні, дадаўшы ваду і малако, да паўгатовасці. |
Сухары падсмажыць да залацістага колеру на сухой патэльні. Пырнік адварыць і здрабніць у блендэры ці пракруціць на мясасечцы. |
200 г адваранай бульбы працерці. У падсоленай вадзе адварыць 250 г лісцяў канюшыны, адкінуць на друшляк, нарэзаць. |
Кабачкі мыем і дробна шаруем. Старанна адціскаем кабачкі ад залішняй вадкасці. |
Тушку зайца вытрыбушыць, вымачыць, вызваліць ад усіх костак, нарэзаць кавалачкамі. Прапусціць праз мясасечку ялавічную пячонку, палову сала, дадаць соль, перац, смятану, яйка. |
Зеляніну дзьмухаўца і крапівы (шчаўя) прамыць і дробна парэзаць. Вермішэль сварыць, прамыць халоднай вадой, зліць ваду, дадаць некалькі кропель масла і перамяшаць. |
Рыхтуецца з мяса дзікіх птушак. Узяць толькі грудкі птушынай дзічыны і абсмажыць хвілін дзесяць з усіх бакоў. |
Духоўку разагрэць да 250 гр С. Пасмажце грыбы з цыбуляй. Вазьміце глыбокую форму, вышмаруйце сметанкавым маслам, нарэжце пласцінкамі бульбу, выкладзіце на дно (каб дно было зачынена). |
Разагрэць духоўку да 200°С. Разрэзаць браколі на суквецці і адварыць у салёнай вадзе 5 хвілін. Нарэзаць папрыку і баклажан. |
Пачысціць і парэзаць кубікамі гарбуз, адварыць у падсоленай вадзе 10 хвілін, адцадзіць. Пачысціць і парэзаць цыбулю, абсмажыць у масле. |
Вышмараваць форму для выпякання:1 ст. л. алею, 2 ст.л. мукі. Гарбуз нарэзаць тонкай саломкай, яблыка і курагу здрабніць, тварог працерці скрозь сіта. |
Разагрэць духоўку да 230°С. Перамяшаць гарбуз з аліўкавым алеем у вялікім рондалі, і пакласці на бляху. Запякаць да гатовасці, прыблізна 30 хвілін, перамяшаўшы адзін раз. |
Яйкі, цукар, тварог - добра размяшаць. Дадаць малако. Калі тварог круты - 100 мл, калі вадкаваты - 50-70 мл. Дадаць яблыка, парэзанае не тоўстымі пласцінамі. |
На патэльню наліваем ваду, толькі каб пакрыла дно і ўліваем 1 ст.л. сланечнікавага (аліўкавага) алею, кладзем цыбулю і моркву і тушым да мяккасці гародніны. |
Адварыць макароны, прамыць, даць вадзе сцячы. Гарбуз дробна нарэзаць, пасаліць, злёгку абсмажыць на алеі. Макароны злучыць з гарбузом і перамяшаць. |
З манных круп сварыць на малацэ глейкую кашу. Вычышчаны гарбуз нарэзаць кавалачкамі і пасмажыць на сметанкавым масле ці маргарыне да гатовасці. |
Нарэзаны кубікамі гарбуз варыць у падсоленай вадзе 20 хвілін. Асобна сварыць бульбу. |
Ў прыпушчаны і працёрты гарбуз дадаць яйкі, пакласці на парцыённую патэльню, змазаную маслам, і запекчы. Перад падачай паліць маслам. |
Апрацаваны гарбуз нарэзаць дробнымі кавалачкамі і прыпусціць з маслам да гатовасці. |
Вычышчаны гарбуз нарэзаць кавалачкамі і прыпусціць на масле да гатовасці. |
Ў вычышчаны дробна нарэзаны гарбуз дадаць цукар і прыпусціць з малаком і маслам. Затым засыпаць крупу і варыць да гатовасці. Пакласці яйкі і соль па густу. |
Вычышчаны ад лупіны і насення гарбуз нарэзаць долькамі, адварыць у малацэ, расцерці таўкушкай, дадаць загадзя замочаны хлеб, звараную курагу ці разынкі, цукар. |
Локшыну адварыць. Гарбуз нарэзаць саломкай, пасаліць і падсмажыць у растопленым масле (не накрываючы вечкам); затым змяшаць з локшынай, ўбіць яйкі, ўсыпаць цукар, карыцу, перамяшаць і запекчы. |
Пачысціць і парэзаць кубікамі гарбуз, абварыць у падсоленай вадзе на працягу 10 хвілін. |
Вычышчаны гарбуз нацерці дробнай габлюшкай. Адлучыць жаўткі ад бялкоў. Масла змяшаць з цукрам і яечнымі жаўткамі, дадаць цёртую цытрынавую цэдру, карыцу, сечаныя арэхі, цёрты гарбуз, рысавую кашу. |
Падрыхтаваны гарбуз прыпусціць з маслам, змяшаць з пшоннай кашай, зваранай на малацэ, і дадаць яйкі. |
З мукі, яйка, солі і невялікай колькасці вады прыгатаваць цеста, тонка раскачаць яго і нарэзаць квадрацікамі 3х3 см. |
У рондаль выліць малако, пакласці цыбулю, разрэзаўшы на 4 часці, лаўровы ліст і зерне чорнага перцу, давесці да кіпення, павялічыць агонь і накрыць вечкам. |
Бульбу адварыце, ачысціце і нарэжце кружочкамі. Цыбулю-парэю ачысціце, вымыйце, нарэжце палоскамі і некалькі хвілін бланшуйце ў вялікай колькасці кіпячай вады (падсоленай). |
Бульбу ачысціць, вымыць і сварыць у падсоленай вадзе да паўгатовасці. Затым ваду зліць, бульбу абсушыць і нарэзаць кружочкамі. |
Бульбу зварыць, абабраць, парэзаць кружкамі, абсмажыць на тлушчы, выкласці на патэльню, змазаную тлушчам. |
Тварог працерці праз сіта, дадаць соль, яйка, малако, перамяшаць. Бульбу абабраць, зварыць, нарэзаць скрылькамі, перамяшаць з тварагом. |
Зварыць з проса кашу. Бульбу абабраць, зварыць, патаўчы, змяшаць з кашай, дадаць масла, сырыя яйкі, дробна парэзаную і падсмажаную да светла-залацістага колеру цыбулю, соль, перамяшаць. |
Курыную грудку прамыць, нарэзаць кубікамі, выкласці ў міску, вымешаць з маянэзам. |
|