Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 315
    Паказана матэрыялаў: 201-250
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Квашаную капусту абсмажыць на алеі да залацістага колеру. Папярэдне вычышчаную бульбу нарэзаць саломкай, абсушыць і абсмажыць да паўгатовасці.

    Запяканка | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць, ачысціць, прапусціць праз мясасечку. Дробна нашаткаваную капусту адварыць, адкінуць на друшляк, змяшаць з бульбай, соллю і дадаць смятанкавае масла.

    Запяканка | Просмотров: 304 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу зварыць, абабраць, нарэзаць тонкімі скрылькамі. Свежыя грыбы (можна выкарыстаць і сушаныя) адварыць, нарэзаць саломкай, абсмажыць разам з нашаткаванай цыбуляй, дадаць кмен.

    Запяканка | Просмотров: 337 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

    Вышмараваць тлушчам вялікую форму для запекання. Нагрэць духоўку да 200°С.

    Запяканка | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць запяканку гэтак жа, як апісана ў рэцэпце "Запяканка з бульбы з мясам ці ліверам".

    Запяканка | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы варым на працягу гадзіны, адкідваем на друшляк і астуджаем. Булён захоўваем для грыбнага соусу.

    Запяканка | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць бульбяное пюрэ з даданнем яйкаў. На бляху ці ў іншы дробны посуд, змазаную тлушчам і пасыпаную сухарамі, пакласці пласт бульбы і разраўняць яго; на бульбу пакласці пласт мяснога ці лівернага фаршу і пакрыць яго пластом бульбы.

    Запяканка | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

    Перамяшаць смятану з кары і соллю, на буйнай тарцы пацерці сыр, змяшаць са смятанай.

    Запяканка | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць з бульбяной масы "Запяканку з бульбы". Для падрыхтоўкі фаршу моркву, пятрушку, цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць на масле да паўгатовасці.

    Запяканка | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць духоўку да 180 С. Нарэзаць бульбачку тоўстымі лустачкамі і адварыць да паўгатовасці.

    Запяканка | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце ў падсоленай вадзе вычышчаную бульбу. Сала дробна нарэжце і пастаўце на патэльні на павольны агонь высмажвацца.

    Запяканка | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць бульбяную масу, як для "Бульбяное пюрэ", дадаць гарачае малако, сырыя яйкі (лепш жаўткі) і растопленае сметанкавае масла.

    Запяканка | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць бульбу "ў мундзіры", ачысціць і гарачай працерці праз сіта.

    Запяканка | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Капусту браколі памыйце і падзяліце на суквецці. У фарш дадайце соль, перац і яйка і добра перамяшайце. Ачысціце цыбулю і дробна пасечыце.

    Запяканка | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Пясочнае цеста разрэзаць на дзве часткі, кожную раскачаць у пласт. Адну пакласці на дно гарачатрывалай формы.

    Запяканка | Просмотров: 310 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

    Звараныя асобна да гатовасці бабовыя (фасоль, гарох ці сачавіцу) і бульбу, ўзятыя ў роўных вагавых прапорцыях, прапусціць праз мясасечку разам з абсмажанай у алеі цыбуляй, нарэзанай буйнымі кольцамі.

    Запяканка | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэць духоўку да 200°. Змяшаць ў кубку чарніцу, цукар, муку і цытрынавы сок. Выліць сумесь ў форму, змазаную маслам.

    Запяканка | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Аўсяныя шматкі сварыць у невялікай колькасці падсоленай вады - 2 шклянкі шматкоў на 2-2.5 шклянкі вады (будзе густа.)

    Запяканка | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Белы корань вымыць, пачысціць, адварыць, нарэзаць кружочкамі, выкласці ў форму для запекання.

    Запяканка | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Калі артышокі свежыя, адварваем іх у падсоленай вадзе, затым чысцім сэрцайкі ад лісцяў і валокнаў.

    Запяканка | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць аладкі па любым рэцэпце. Вышмараваць форму для запекання сметанкавым маслам. Згарнуць аладкі трубачкамі і паскладаць у форму.

    Запяканка | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную бульбу ўзбіць у аднастайную масу, дадаць яечныя жаўткі, соль, перац і асцярожна ўвесці ўзбітыя бялкі.

    Запяканка | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Клубні бульбы прамыць, адварыць, даць астыць, пасля чаго зняць з іх лупіну і нарэзаць тоўстымі лустачкамі. Сырую бульбу нарэзаць тонкімі кружочкамі ці брусочкамі.

    Запяканка | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Фарш трохі абсмажыць з цыбуляй у масле. Вышмараваць форму маслам. На дно пакласці цэлае капуснае лісце.

    Запяканка | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць гарбуза і морквы нарэзаць кубікамі, зялёную цыбулю і цыбулю-парэю - кольцамі. Рэпчатую цыбулю і часнык пасекчы і спасераваць на масле.

    Запяканка | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз вымыць, ачысціць ад лупіны і насення, нарэзаць дробнымі кубікамі, заліць малаком, давесці да кіпення, засыпаць перабранае і прамытае пшано, пасаліць і варыць да гатовасці.

    Запяканка | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны, нарэзаны лустачкамі гарбуз тушыць у малацэ да паўгатовасці. Затым усыпаць, памешваючы, манныя крупы і варыць на слабым агні 10-15 хвілін.

    Запяканка | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    З бульбы і яйкаў прыгатаваць бульбяную масу. Прыгатаваць фарш: адварыць рыс у вялікай колькасці вады, дробна пасекчы яйка і нарэзаць дробна рэпчатую цыбулю.

    Запяканка | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарачую адвараную бульбу ў "мундзіры" чысцяць, праціраюць на тарцы, злёгку астуджаюць і змешваюць з сырымі яйкамі, па жаданні можна дадаць пасераваную рэпчатую цыбулю.

    Запяканка | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці бульбу на тарцы, затым злёгку адціснуць. Змяшаць яйкі са смятанай і мукой.

    Запяканка | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу (1,5 кг) у падсоленай вадзе, ачысціць, нарэзаць лустачкамі і злёгку падсмажыць на алеі.

    Запяканка | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу ачысціць, вымыць, пасаліць і кожную бульбіну па асобнасці загарнуць у фальгу, змазаную маслам.

    Запяканка | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць вычышчаную бульбу, абсушыць, добра расцерці, дадаць гарачае малако і сырое яйка. Асобна нарэзаць вараныя яйкі, змяшаць з абсмажанай рэпчатай цыбуляй.

    Запяканка | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя песцікі хвашчу палявога дробна наразаюць, кладуць у гатовае бульбяное пюрэ, сумесь малака і яйкаў, змешваюць, соляць, запякаюць у духавой шафе.

    Запяканка | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараную бульбу прапусціць праз мясасечку і вымешаць з малаком, яйкамі, маслам.

    Запяканка | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце разам бульбянае пюрэ з мукой, пасаліце і паперчыце сумесь. Сыр натрыце на буйнай тарцы і выкладзіце ў міску. Дадайце ў яго жаўткі і ўсё добра перамяшайце.

    Запяканка | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу ачысціць і нарэзаць пласцінкамі. Цыбулю нашаткаваць і падрумяніць на масле.

    Запяканка | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя песцікі хвашчу палявога дробна наразаюць, кладуць у гатовае бульбяное пюрэ, сумесь малака і яйкаў, змешваюць, соляць, запякаюць у духавай шафе.

    Запяканка | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную бульбу адварыць і прапусціць праз мясасечку.

    Запяканка | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную бульбу адварыць, прапусціць праз мясасечку, дадаць малако, прапражаныя ў масле манныя крупы, сырыя яйкі, пасаліць, размяшаць і пакласці на бляху ці глыбокую патэльню, змазаную маслам.

    Запяканка | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Салямі і цыбулю нарэзаць кубікамі. Усе кампаненты пакласці ў форму пластамі. Кожны пласт пасыпаць спецыямі і злёгку сырам.

    Запяканка | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Замарожанае мяса кальмара можаце выкарыстоўваць толькі пасля выдалення прысосак, скуры і дзюбы. Перад падрыхтоўкай заліце кальмараў халоднай вадой для адтавання, пасля чаго выдаліце павярхоўную плёнку і старанна прамыйце, змяняючы ваду некалькі разоў.

    Запяканка | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую вычышчаную бульбу нарэзаць кружочкамі і злёгку абсмажыць з маслам. Гэтак жа падрыхтаваць і кабачкі.

    Запяканка | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Амлетную сумесь, гатовае бульбяное пюрэ, дробна нарэзаную звараную зеляніну соляць і змешваюць. Запякаюць у духавай шафе на блясе, змазанай тлушчам

    Запяканка | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

    Загадзя нагрэць духоўку да тэмпературы 180 С. Вышмараваць вялікую і плоскую форму для запяканкі 40 г сметанкавага масла.

    Запяканка | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

    Лустачкі варанай бульбы ці нарэзаную даўгаватымі кавалачкамі і абсмажаную бульбу пакласці нетоўстым пластом у прыгатаваную бляху ці міску, пасыпаць зверху дробна нарэзанай вэнджанай вяндлінай і зноў пакласці пласт бульбы.

    Запяканка | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць ці запекчы, пачысціць і расцерці ў пюрэ. Цыбулю парэзаць, абсмажыць да залацістага колеру, змяшаць з бульбяным пюрэ.

    Запяканка | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу наразаюць роўнымі тонкімі кружочкамі, абсмажваюць на масле да паўгатовасці і соляць.

    Запяканка | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нарэжце паўколамі, бульбу - брусочкамі, грыбы - лустачкамі. Моркву натрыце на буйнай тарцы.

    Запяканка | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць, спасераваць на частцы масла.

    Запяканка | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)