Статыстыка |
Анлайн усяго: 5 Гасцей: 5 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 315 Паказана матэрыялаў: 201-250 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Квашаную капусту абсмажыць на алеі да залацістага колеру. Папярэдне вычышчаную бульбу нарэзаць саломкай, абсушыць і абсмажыць да паўгатовасці. |
Бульбу адварыць, ачысціць, прапусціць праз мясасечку. Дробна нашаткаваную капусту адварыць, адкінуць на друшляк, змяшаць з бульбай, соллю і дадаць смятанкавае масла. |
Бульбу зварыць, абабраць, нарэзаць тонкімі скрылькамі. Свежыя грыбы (можна выкарыстаць і сушаныя) адварыць, нарэзаць саломкай, абсмажыць разам з нашаткаванай цыбуляй, дадаць кмен. |
Вышмараваць тлушчам вялікую форму для запекання. Нагрэць духоўку да 200°С. |
Рыхтуюць запяканку гэтак жа, як апісана ў рэцэпце "Запяканка з бульбы з мясам ці ліверам". |
Грыбы варым на працягу гадзіны, адкідваем на друшляк і астуджаем. Булён захоўваем для грыбнага соусу. |
Прыгатаваць бульбяное пюрэ з даданнем яйкаў. На бляху ці ў іншы дробны посуд, змазаную тлушчам і пасыпаную сухарамі, пакласці пласт бульбы і разраўняць яго; на бульбу пакласці пласт мяснога ці лівернага фаршу і пакрыць яго пластом бульбы. |
Перамяшаць смятану з кары і соллю, на буйнай тарцы пацерці сыр, змяшаць са смятанай. |
Прыгатаваць з бульбяной масы "Запяканку з бульбы". Для падрыхтоўкі фаршу моркву, пятрушку, цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць на масле да паўгатовасці. |
Разагрэць духоўку да 180 С. Нарэзаць бульбачку тоўстымі лустачкамі і адварыць да паўгатовасці. |
Адварыце ў падсоленай вадзе вычышчаную бульбу. Сала дробна нарэжце і пастаўце на патэльні на павольны агонь высмажвацца. |
Прыгатаваць бульбяную масу, як для "Бульбяное пюрэ", дадаць гарачае малако, сырыя яйкі (лепш жаўткі) і растопленае сметанкавае масла. |
Сварыць бульбу "ў мундзіры", ачысціць і гарачай працерці праз сіта. |
Капусту браколі памыйце і падзяліце на суквецці. У фарш дадайце соль, перац і яйка і добра перамяшайце. Ачысціце цыбулю і дробна пасечыце. |
Пясочнае цеста разрэзаць на дзве часткі, кожную раскачаць у пласт. Адну пакласці на дно гарачатрывалай формы. |
Звараныя асобна да гатовасці бабовыя (фасоль, гарох ці сачавіцу) і бульбу, ўзятыя ў роўных вагавых прапорцыях, прапусціць праз мясасечку разам з абсмажанай у алеі цыбуляй, нарэзанай буйнымі кольцамі. |
Нагрэць духоўку да 200°. Змяшаць ў кубку чарніцу, цукар, муку і цытрынавы сок. Выліць сумесь ў форму, змазаную маслам. |
Аўсяныя шматкі сварыць у невялікай колькасці падсоленай вады - 2 шклянкі шматкоў на 2-2.5 шклянкі вады (будзе густа.) |
Белы корань вымыць, пачысціць, адварыць, нарэзаць кружочкамі, выкласці ў форму для запекання. |
Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Калі артышокі свежыя, адварваем іх у падсоленай вадзе, затым чысцім сэрцайкі ад лісцяў і валокнаў. |
Прыгатаваць аладкі па любым рэцэпце. Вышмараваць форму для запекання сметанкавым маслам. Згарнуць аладкі трубачкамі і паскладаць у форму. |
Адвараную бульбу ўзбіць у аднастайную масу, дадаць яечныя жаўткі, соль, перац і асцярожна ўвесці ўзбітыя бялкі. |
Клубні бульбы прамыць, адварыць, даць астыць, пасля чаго зняць з іх лупіну і нарэзаць тоўстымі лустачкамі. Сырую бульбу нарэзаць тонкімі кружочкамі ці брусочкамі. |
Фарш трохі абсмажыць з цыбуляй у масле. Вышмараваць форму маслам. На дно пакласці цэлае капуснае лісце. |
Мякаць гарбуза і морквы нарэзаць кубікамі, зялёную цыбулю і цыбулю-парэю - кольцамі. Рэпчатую цыбулю і часнык пасекчы і спасераваць на масле. |
Гарбуз вымыць, ачысціць ад лупіны і насення, нарэзаць дробнымі кубікамі, заліць малаком, давесці да кіпення, засыпаць перабранае і прамытае пшано, пасаліць і варыць да гатовасці. |
Вычышчаны, нарэзаны лустачкамі гарбуз тушыць у малацэ да паўгатовасці. Затым усыпаць, памешваючы, манныя крупы і варыць на слабым агні 10-15 хвілін. |
З бульбы і яйкаў прыгатаваць бульбяную масу. Прыгатаваць фарш: адварыць рыс у вялікай колькасці вады, дробна пасекчы яйка і нарэзаць дробна рэпчатую цыбулю. |
Гарачую адвараную бульбу ў "мундзіры" чысцяць, праціраюць на тарцы, злёгку астуджаюць і змешваюць з сырымі яйкамі, па жаданні можна дадаць пасераваную рэпчатую цыбулю. |
Нацерці бульбу на тарцы, затым злёгку адціснуць. Змяшаць яйкі са смятанай і мукой. |
Адварыць бульбу (1,5 кг) у падсоленай вадзе, ачысціць, нарэзаць лустачкамі і злёгку падсмажыць на алеі. |
Бульбу ачысціць, вымыць, пасаліць і кожную бульбіну па асобнасці загарнуць у фальгу, змазаную маслам. |
Сварыць вычышчаную бульбу, абсушыць, добра расцерці, дадаць гарачае малако і сырое яйка. Асобна нарэзаць вараныя яйкі, змяшаць з абсмажанай рэпчатай цыбуляй. |
Падрыхтаваныя песцікі хвашчу палявога дробна наразаюць, кладуць у гатовае бульбяное пюрэ, сумесь малака і яйкаў, змешваюць, соляць, запякаюць у духавой шафе. |
Вараную бульбу прапусціць праз мясасечку і вымешаць з малаком, яйкамі, маслам. |
Змяшайце разам бульбянае пюрэ з мукой, пасаліце і паперчыце сумесь. Сыр натрыце на буйнай тарцы і выкладзіце ў міску. Дадайце ў яго жаўткі і ўсё добра перамяшайце. |
Бульбу ачысціць і нарэзаць пласцінкамі. Цыбулю нашаткаваць і падрумяніць на масле. |
Падрыхтаваныя песцікі хвашчу палявога дробна наразаюць, кладуць у гатовае бульбяное пюрэ, сумесь малака і яйкаў, змешваюць, соляць, запякаюць у духавай шафе. |
Вычышчаную бульбу адварыць і прапусціць праз мясасечку. |
Вычышчаную бульбу адварыць, прапусціць праз мясасечку, дадаць малако, прапражаныя ў масле манныя крупы, сырыя яйкі, пасаліць, размяшаць і пакласці на бляху ці глыбокую патэльню, змазаную маслам. |
Кальрабі нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Салямі і цыбулю нарэзаць кубікамі. Усе кампаненты пакласці ў форму пластамі. Кожны пласт пасыпаць спецыямі і злёгку сырам. |
Замарожанае мяса кальмара можаце выкарыстоўваць толькі пасля выдалення прысосак, скуры і дзюбы. Перад падрыхтоўкай заліце кальмараў халоднай вадой для адтавання, пасля чаго выдаліце павярхоўную плёнку і старанна прамыйце, змяняючы ваду некалькі разоў. |
Сырую вычышчаную бульбу нарэзаць кружочкамі і злёгку абсмажыць з маслам. Гэтак жа падрыхтаваць і кабачкі. |
Амлетную сумесь, гатовае бульбяное пюрэ, дробна нарэзаную звараную зеляніну соляць і змешваюць. Запякаюць у духавай шафе на блясе, змазанай тлушчам |
Загадзя нагрэць духоўку да тэмпературы 180 С. Вышмараваць вялікую і плоскую форму для запяканкі 40 г сметанкавага масла. |
Лустачкі варанай бульбы ці нарэзаную даўгаватымі кавалачкамі і абсмажаную бульбу пакласці нетоўстым пластом у прыгатаваную бляху ці міску, пасыпаць зверху дробна нарэзанай вэнджанай вяндлінай і зноў пакласці пласт бульбы. |
Бульбу адварыць ці запекчы, пачысціць і расцерці ў пюрэ. Цыбулю парэзаць, абсмажыць да залацістага колеру, змяшаць з бульбяным пюрэ. |
Бульбу наразаюць роўнымі тонкімі кружочкамі, абсмажваюць на масле да паўгатовасці і соляць. |
Цыбулю нарэжце паўколамі, бульбу - брусочкамі, грыбы - лустачкамі. Моркву натрыце на буйнай тарцы. |
Цыбулю дробна нарэзаць, спасераваць на частцы масла. |
|