| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 161 Паказана матэрыялаў: 151-161 |
Старонкі: « 1 2 3 4 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Падрыхтаваную тушку голуба адварваюць і даюць ёй астыць у булёне. Затым выразаюць з яе паляндвіцы, надаюць форму катлеты і злёгку адбіваюць.
|
Паляндвіцу адбіць да таўшчыні 0,5 см. На сярэдзіну пакласці фарш, краі злучыць, надаць паляндвіцы форму катлеты.
|
Мякаць курыцы прапусціць праз мясасечку два разы, пасаліць і перамяшаць.
|
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах і смажыць на масле.
|
Катлету падрыхтаваць і смажыць з маслам гэтак жа, як "Катлету з паляндвіцы курыцы натуральную". Калі катлета трохі астыне, акунуць яе ў гарачы малочны соус сярэдняй гушчыні, пакласці на бляху і даць некалькі адужэць соусу.
|
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу прыпусціць з маслам. Цэлы ліст пісчай паперы скласці напалову, выразаць яго ў форме сэрца, пакінуўшы адзін, складзены, бок неразрэзаным.
|
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай смажыць на масле так, каб яна толькі злёгку зарумянілася.
|
Гэтыя катлеты падрыхтаваць гэтак жа, як апісана, у "Катлеце з паляндвіцы курыцы , фаршаванай малочным соусам" .
|
Курыную паляндвіцу без костачкі падрыхтаваць для фаршавання. У малочны густы соус дадаць дробна насечаныя свежыя баравікі, шампіньёны ці труфелі, пасыпаць соллю і перцам, добра перамяшаць.
|
Курыную паляндвіцу з костачкай марынаваць на працягу гадзіны з даданнем соку цытрыны, аліўкавага алею, солі і сечанай зеляніны.
|
Курыную паляндвіцу парэзаць дробнымі кубікамі з бокам прыкладна 0,5 см. Кабачок ачысціць ад скуркі, нацерці на сярэдняй тарцы, адціснуць. Яйка злёгку ўзбіць відэльцам.
|
|