Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 161
    Паказана матэрыялаў: 151-161
    Старонкі: « 1 2 3 4

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Падрыхтаваную тушку голуба адварваюць і даюць ёй астыць у булёне. Затым выразаюць з яе паляндвіцы, надаюць форму катлеты і злёгку адбіваюць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу адбіць да таўшчыні 0,5 см. На сярэдзіну пакласці фарш, краі злучыць, надаць паляндвіцы форму катлеты.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць курыцы прапусціць праз мясасечку два разы, пасаліць і перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах і смажыць на масле.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Катлету падрыхтаваць і смажыць з маслам гэтак жа, як "Катлету з паляндвіцы курыцы натуральную". Калі катлета трохі астыне, акунуць яе ў гарачы малочны соус сярэдняй гушчыні, пакласці на бляху і даць некалькі адужэць соусу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную курыную паляндвіцу прыпусціць з маслам. Цэлы ліст пісчай паперы скласці напалову, выразаць яго ў форме сэрца, пакінуўшы адзін, складзены, бок неразрэзаным.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай смажыць на масле так, каб яна толькі злёгку зарумянілася.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Гэтыя катлеты падрыхтаваць гэтак жа, як апісана, у "Катлеце з паляндвіцы курыцы , фаршаванай малочным соусам" .

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу без костачкі падрыхтаваць для фаршавання. У малочны густы соус дадаць дробна насечаныя свежыя баравікі, шампіньёны ці труфелі, пасыпаць соллю і перцам, добра перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу з костачкай марынаваць на працягу гадзіны з даданнем соку цытрыны, аліўкавага алею, солі і сечанай зеляніны.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу парэзаць дробнымі кубікамі з бокам прыкладна 0,5 см. Кабачок ачысціць ад скуркі, нацерці на сярэдняй тарцы, адціснуць. Яйка злёгку ўзбіць відэльцам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)