Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 161
    Паказана матэрыялаў: 101-150
    Старонкі: « 1 2 3 4 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Сала парэжце кавалачкамі, абкачайце іх у тоўчаных рэзкіх затаўках, дробна сечанай цыбулі, зеляні пятрушкі, пасаліце і нашпігуйце гусака.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака памыць, выкласці на ручнік і даць абсохнуць. Часнык пачысціць, памыць і нарэзаць тонкімі пласцінамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі вымыць, разрэзаць на чвэртачкі, выдаліць асяродак, апырскаць кальвадосам і пакінуць на 15 хвілін.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі гусака з яблыкамі і арэхамі хлеб замачыце ў малацэ.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Сухафрукты заліць вадой і вытрымаць некалькі гадзін. Тушку вымыць, пасаліць і паперчыць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Уменнем вэндзіць цэлага гусака валодаюць не ўсе, але шматлікія сібіракі, асабліва забайкальскія, не страцілі гэты сакрэт.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэйце духоўку да 200 С. Насячыце відэльцам па ўсёй паверхні скурку гусака. Выдаліце з паражніны лішні тлушч і натрыце гусака соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку птушкі вымыць, выцерці сурвэткай, пасаліць. Трыбухі адварыць у невялікай колькасці вады з карэннямі і спецыямі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку гусака нацерці сумессю солі з рэзкімі затаўкамі. Грудзінку і злёгку адвараную гусіную пячонку прапусціць праз мясасечку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі гусака па-царску па гэтым святочным рэцэпце замачыце падрыхтаванага гусака ў віне на ноч.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусака вытрыбушыць, вымыць і пасаліць. Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці і начыніць імі тушку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку гусака натрыце зверху і знутры соллю і рэзкімі затаўкамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтоўка фаршу Замачыць чарнасліў у арманьяку (каньяку) на гадзіну.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

    Лепш за ўсё ўзяць маладога гусака, ачысціць яго і нацерці соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку птушкі старанна вымыць і абсушыць. Усярэдзіне і знадворку пасаліць, паперчыць, пасыпаць салодкім чырвоным перцам-папрыкай, усярэдзіне нацерці часныком.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусака размарожваем і мыем. Шаруем соллю знутры і знадворку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса гусака пасаліць, паперчыць, пасыпаць кары, паскладаць у шкляную форму ці гусятніцу, пераклаўшы грэйпфрутам, яблыкамі, шмальцам і размарынам, паліць сокам і паставіць без вечка ў духоўку пры тэмпературы 200 градусаў па Цэльсіі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака старанна вымыць і абсушыць. Усярэдзіне і знадворку пасаліць, паперчыць, пасыпаць салодкім чырвоным перцам-папрыкай, усярэдзіне нацерці часныком.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Абсмажыць кавалачкі свініны. У сметанкавым масле абсмажыць цыбулю і салеру, дадаць віно, кіпяціць адну хвіліну.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку гусака пасаліце ўсярэдзіне і знадворку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку птушкі рассекчы на дробныя кавалкі і скласці ў збанкі, уліць трохі вады і, зачыніўшы вечкам, варыць да паўгатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Птушку смажыць, як апісана ў рэцэпце "Бульба тушаная з курыцай у малацэ".

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Птушку смажыць, як апісана ў "Бульба тушаная з курыцай у малацэ".

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Суадносіны прадуктаў па густу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушкі птушкі пасекчы на кавалкі, абсмажыць і пакласці ў гліняныя збанкі, дадаць сырую бульбу, бручку, злёгку абсмажаную цыбулю, соль, перац, заліць булёнам і тушыць у духоўцы да гатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць гусака ці качку гарачага вэнджання, рассекчы на кавалкі так, каб на кожную порцыю даводзіўся кавалачак паляндвіцы і кавалачак ножкі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Замясіць прэснае густое цеста з жытняй мукі, пакласці частку яго на бляху пластом таўшчынёй 0,5 см; на яго змясціць птушку і абляпіць яе пакінутым цестам роўным пластом такой жа таўшчыні; абраўняць цеста і прыгладзіць яго рукой, змочанай вадой.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Спасераваць на масле моркву, пятрушку, салеру, нарэзаныя долькамі, і дробную цыбулю-высадак.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Гатовую тушаную капусту пакласці ў сатэйнік, па-над ёй пакласці насечаную на порцыі вэнджаную птушку, зачыніць посуд вечкам і тушыць у смажыльнай шафе, пакуль птушка не стане мяккай.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусака ці качку пакласці ў глыбокі сатэйнік, заліць невялікай колькасцю мяснога соку, дадаць тлушч і тушыць у смажыльнай шафе, пакуль птушка не стане мяккай; гатовую птушку падзяліць на порцыі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку гусака ці качкі насекчы на кавалачкі па 50 г. Пакласці ў парцыённыя збанкі, уліць трохі вады, зачыніць, давесці ў духоўцы да паўгатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку сякуць, кавалкі абсмажваюць, закладваюць у чыгуны, дадаюць нарэзаную долькамі сырую бульбу, злёгку пасераваную нашаткаваную цыбулю, лаўр, перац, соль.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Буйную дамашнюю птушку (гусакоў, качак ці індычак), падрыхтаваную для смажання, пасаліць усярэдзіне і знадворку, пакласці на бляху спінкай уніз, паліць тлушчам, а тлустых гусакоў і качак - гарачай вадой і паставіць у смажыльную шафу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Каштаны добра прасмажыць на гарачай сухой патэльні. Ачысціць і начыніць імі гусака, змяшаўшы папярэдне са свіным фаршам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага гусака заліць вадой, закіпяціць, кіпень зліць, ізноў уліць ваду, затым дадаць падрыхтаваныя нарэзаныя карэнні, моркву, цыбулю, сушоныя грыбы, соль, давесці вадкасць да кіпення і тушыць пад вечкам на слабым агні 2 гадзіны, здымаючы пену і тлушч.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага гусака зверху і ўсярэдзіне пасаліць, напоўніць начыннем, зашыць разрэз і пачаць смажыць, часам паліваючы сокам з бляхі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага гусака адварыць у падсоленай вадзе.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку прамыць, пакінуць на 24 гадзіны у прахалодным месцы.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.11.2014 | Комментарии (0)

    Курыную мякаць разам са скурай адлучыць ад костак, прапусціць праз мясасечку, дадаць замочаную ў малацэ ці сліўках чэрствую булку і другасна прапусціць праз мясасечку, пакласці размякчанае масла (у залежнасці ад паказанай колькасці), пасаліць і старанна вымешаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі крутонаў батон пшанічнага хлеба без скарыначкі нарэзаць лустачкамі з патаўшчэннем да аднаго боку, намачыць у сумесі малака і яйкаў і абсмажыць на масле з двух бакоў.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Адлучыце малую паляндвіцу ад вялікай, вялікую паляндвіцу надрэжце ўздоўж, разгарніце, адбіце, перарэжце сухажылле.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Курыную грудку злёгку адбіваюць да таўшчыні 0.5 см. Рыхтуюць фарш: грэцкія арэхі прапускаюць праз мясасечку, дадаюць тоўчаныя з соллю зеляніну кінзы і часнык.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэжце і спасеруйце на алеі. Дадайце сечаны салодкі перац. Астудзіце. Злучыце гародніну, фарш, ёгурт, сухары і сыр. Пасаліце, паперчыце. Перамяшайце.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Лустачкі батона замачыць у малацэ, затым адціснуць. Мякаць курыцы разам з хлебам прапусціць праз мясасечку два разы, дадаць малако, пакінутае ад замочвання хлеба, сметанкавае масла і соль, добра перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу прапусціць праз мясасечку. У фарш дадаць раздушаны часнык, соль, нашаткаваную цыбулю, чорны і чырвоны молаты перац. Усё добра перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    З курынай грудкі зняць дзве паляндвіцы, адбіць іх, пасаліць і паперчыць. Вычышчаны перац разрэзаць на чатыры долькі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю ачысціць, вельмі дробна нарэзаць. Разагрэць у патэльні трохі алею, дадаць палову цыбулі і абсмажыць да мяккасці, 3 хвіліны. Хлеб размачыць у малацэ, злёгку адціснуць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў мясасечцы перамолваем курыную паляндвіцу да аднастайнай масы. Ўліваем туды малако, каб фарш атрымаўся пышней. У міску дадаем соль, перац, часнык.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса індычкі без скурак і костачак перамяліце ў мясасечцы разам з адваранай і вычышчанай морквай, смажанай цыбуляй і яйкамі. Дадайце да фаршу здробненую мяту і размарын.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Замочваем мякіш белага хлеба ў малацэ. Дадаем да фаршу індычкі цыбулю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)