| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 161 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 4 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Яблыкі ачысціць ад скуркі і насенных скрыначак і дробна нарэзаць.
|
Пячонку апарыць, пасаліць, паперчыць і абсмажыць з маслам на патэльні.
|
Пячонку нарэзаць буйнымі кавалкамі, пасаліць і паперчыць па густу.
|
Падрыхтаваную гусіную пячонку наразаюць кавалачкамі, вэнджаную грудзінку - тонкімі лустачкамі, а рэпчатую цыбулю - кольцамі.
|
З яе падрыхтоўваецца вельмі смачная закуска. Папярэдне замачыць пячонку на гадзіну ў малацэ.
|
Супавую зеляніну трохі падсмажыць на алеі (1 ст. л.). Затым дадаць сачавіцу, паліць яе таматавым сокам і булёнам, заправіць чырвоным молатым перцам і чаборам, тушыць 50 хвілін.
|
Замачыць чарнасліў у арманьяку (каньяку) на гадзіну. У рондальчыку растапіць масла, дадаць яблыкі і тушыць на слабым агні.
|
Нарэжце кольцамі рэпчатую цыбулю, падсмажце яе трохі ў казанку на тлушчы ад птушкі ці на алеі да залацістага колеру, дадайце морквы парэзанай саломкай, а затым насечанага на кавалкі гусака і ўсё разам абсмажце.
|
Цыбулю здрабніць і абсмажыць у шмальцу, дадаць перац і часнык.
|
Цыбулю вельмі дробна сякуць, трохі абсмажваюць у шмальцу і дадаюць туды чырвоны перац і часнык.
|
Тушкі гусакоў рассекчы на часткі, заліць разам з гароднінай і грыбамі невялікай колькасцю вады і паставіць на агонь.
|
Тушку птушкі насекчы на кавалкі, абсмажыць на патэльні і пакласці ў гліняныя збанкі, дадаць сырую бульбу, моркву, бручку, рэпу, злёгку абсмажаную цыбулю, соль, перац, заліць булёнам і тушыць да гатовасці.
|
Гусака прамыла, выцерла, начыніла яго буйнымі долькамі апельсіна і цытрыны (попкамі ад садавіны), курагой, чарнаслівам, і разам з парай галінак чабора адправіла на 1 гадзіну ў рукаве для запекання ў духоўку.
|
Выцісніце часнык праз часныкадавілку, змяшайце яго з таматавым пюрэ, цытрынавым сокам, аджыкай і соллю.
|
Тушкі вытрыбушыць, распластаць па хрыбтовай касці, абпаліць, прамыць халоднай вадой, даць абсохнуць і нацерці соллю, змяшанай з салетрай.
|
Апрацаваную і вытрыбушаную тушку гусака ці качкі добра прамыць, нацерці соллю, перцам.
|
Апрацаваную тушку птушкі рассекчы на дробныя кавалкі і скласці ў збанкі, уліць трохі вады і, зачыніўшы вечкам, варыць да паўгатовасці.
|
Смажаную тушку гусака ці качкі рассекчы на кавалкі (па 2 кавалка на порцыю), заліць соусам з мандарынавай цэдрай і тушыць 10-12 хвілін.
|
Гатовую тушаную капусту пакласці ў сатэйнік, па-над ёй паскладаць насечаную на порцыі вэнджаную птушку, зачыніць посуд вечкам і тушыць у смажыльнай шафе, пакуль птушка не стане мяккай.
|
Падрыхтаваць тушку гусака, пасмажыць да гатовасці, астудзіць, зняць паляндвіцу, акуратна нарэзаць яе, паскладаць на каркас і надаць ёй выгляд цэлага гусака.
|
Вымыць і як след абсушыць гусака. Адлучыць шыю і кончыкі крылаў і адкласці ў бок.
|
Падрыхтаванага гусака старанна прамыць, адрэзаць шыйку і кончыкі крылаў (у другім суставе).
|
Падрыхтаваную тушку гусака знадворку і ўсярэдзіне нацерці соллю і заправамі.
|
Тушку гусака прамыць, абсушыць сурвэткай, знутры і знадворку нацерці соллю, здробненым маяранам і пакінуць на гадзіну.
|
Бяром гусака, яго добра памыць і нацерці соллю, як усярэдзіне, так і знадворку.
|
Буйна парэжце каштаны і замарынуйце іх у марцы на час падрыхтоўкі астатніх інгрэдыентаў стравы.
|
Тушку гусака ачысціць, прамыць, абсушыць сурвэткай, знутры і знадворку нацерці карыцай і мушкатавым арэхам, пасаліць.
|
У падсоленай вадзе сварым да паўгатовасці грачаныя крупы. Рэпчатую цыбулю памыем, пачысцім і нарэжам невялікімі паўколамі.
|
Апрацаваную тушку гусака заліць гарачай (кіпячонай) вадой і варыць да паўгатовасці.
|
Тушку гусака памыць, абсушыць, нацерці соллю і перцам і пакінуць у халадзільніку на 2 гадзіны.
|
Гусіную паляндвіцу памыем, абсушым пры дапамозе папяровага ручніка і нарэжам парцыённымі кавалачкамі.
|
Тушку гусака апрацаваць, добра прамыць, адсекчы ножкі і крыльцы, пасаліць знадворку і знутры і вытрымаць на працягу 24 гадзін пры тэмпературы каля 10 С.
|
Вытрыбушыце і ачысціце гусака, знадворку і знутры натрыце соллю.
|
Падрыхтаваную тушку гусака пасаліць усярэдзіне і знадворку, пакласці ў сатэйнік спінкай уніз.
|
Падрыхтаванага гусака прамыць, пасаліць усярэдзіне і знадворку, паліць маслам і смажыць у духоўцы.
|
Гародніну ачысціць і вымыць. Бульбу і моркву буйна нарэзаць, цыбулю дробна пасекчы. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку і нарэзаць буйнымі лустачкамі.
|
Нутранае сала здрабніць, змяшаць з вымачаным і адціснутым хлебам, адваранай здробненай цыбуляй, нарэзаным крута звараным яйкам, зелянінай, пасаліць, паперчыць, перамяшаць і начыніць падрыхтаваную тушку гусака.
|
Чарнасліў заліваем кіпячонай халоднай вадой на палову гадзіны.
|
Нарэзаць цыбулю і перац кольцамі, памідоры - долькамі і патушыць у 1 сталовай лыжцы сметанкавага масла.
|
Гусака вытрыбушыць, вымыць і пасаліць. Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці і начыніць імі тушку.
|
Апрацаваную тушку гусака нарэзаць порцыямі, выдаліўшы вялікія косткі. Мяса нацерці соллю, змяшанай з тоўчаным часныком, і пакінуць на 2 гадзіны.
|
Тушку вымыць, абсушыць, нацерці знадворку і знутры сумессю солі і перцу.
|
Нарыхтаваць начынне. Памыць яблыкі, выдаліць костачкі і асяродак, буйна парэзаць.
|
Падрыхтаваную тушку гусака начыніць антонаўскімі (кіслымі) яблыкамі (цэлымі ці разрэзанымі на 2-4 часці і вычышчанымі ад насенных скрыначак).
|
Вызваліць тушку 1,5-2 кілаграмовага гусака ад лішняга тлушчу, нацерці знадворку і ўсярэдзіне лыжкай кмена з соллю.
|
Паляндвіцу нацерці соллю і перцам. Пакласці ў патэльню гусіную грудку скуркай уніз і смажыць 3-4 хвіліны.
|
Гусака трыбушым, смолім, выдаляем лапкі, старанна прамываем і ставім у духоўку.
|
Апрацаваную тушку гусака ўсярэдзіне і знадворку добра нацерці соллю, затым шчыльна загарнуць у пергаментную паперу ці цэлафан, моцна перавязаць аборкай, каб не было доступу паветра, і пакласці ў муку ці падвесіць у абароненым ад ветра месцы.
|
Тушку гусака трыбушаць, прамываюць, злёгку соляць усярэдзіне, шаруюць сухім здробненым маяранам і начыняюць неабчышчанымі яблыкамі без асяродку.
|
Узяць гусака, памыць, абсушыць, нацерці соллю і спецыямі. Парэзаць садавіну, перамяшаць і пакласці ўнутр гусака.
|
|