Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 161
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 4 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Яблыкі ачысціць ад скуркі і насенных скрыначак і дробна нарэзаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Пячонку апарыць, пасаліць, паперчыць і абсмажыць з маслам на патэльні.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 138 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Пячонку нарэзаць буйнымі кавалкамі, пасаліць і паперчыць па густу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную гусіную пячонку наразаюць кавалачкамі, вэнджаную грудзінку - тонкімі лустачкамі, а рэпчатую цыбулю - кольцамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    З яе падрыхтоўваецца вельмі смачная закуска. Папярэдне замачыць пячонку на гадзіну ў малацэ.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 155 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Супавую зеляніну трохі падсмажыць на алеі (1 ст. л.). Затым дадаць сачавіцу, паліць яе таматавым сокам і булёнам, заправіць чырвоным молатым перцам і чаборам, тушыць 50 хвілін.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Замачыць чарнасліў у арманьяку (каньяку) на гадзіну. У рондальчыку растапіць масла, дадаць яблыкі і тушыць на слабым агні.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Нарэжце кольцамі рэпчатую цыбулю, падсмажце яе трохі ў казанку на тлушчы ад птушкі ці на алеі да залацістага колеру, дадайце морквы парэзанай саломкай, а затым насечанага на кавалкі гусака і ўсё разам абсмажце.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 149 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю здрабніць і абсмажыць у шмальцу, дадаць перац і часнык.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю вельмі дробна сякуць, трохі абсмажваюць у шмальцу і дадаюць туды чырвоны перац і часнык.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушкі гусакоў рассекчы на часткі, заліць разам з гароднінай і грыбамі невялікай колькасцю вады і паставіць на агонь.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 156 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку птушкі насекчы на кавалкі, абсмажыць на патэльні і пакласці ў гліняныя збанкі, дадаць сырую бульбу, моркву, бручку, рэпу, злёгку абсмажаную цыбулю, соль, перац, заліць булёнам і тушыць да гатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусака прамыла, выцерла, начыніла яго буйнымі долькамі апельсіна і цытрыны (попкамі ад садавіны), курагой, чарнаслівам, і разам з парай галінак чабора адправіла на 1 гадзіну ў рукаве для запекання ў духоўку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 154 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Выцісніце часнык праз часныкадавілку, змяшайце яго з таматавым пюрэ, цытрынавым сокам, аджыкай і соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушкі вытрыбушыць, распластаць па хрыбтовай касці, абпаліць, прамыць халоднай вадой, даць абсохнуць і нацерці соллю, змяшанай з салетрай.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную і вытрыбушаную тушку гусака ці качкі добра прамыць, нацерці соллю, перцам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку птушкі рассекчы на дробныя кавалкі і скласці ў збанкі, уліць трохі вады і, зачыніўшы вечкам, варыць да паўгатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Смажаную тушку гусака ці качкі рассекчы на кавалкі (па 2 кавалка на порцыю), заліць соусам з мандарынавай цэдрай і тушыць 10-12 хвілін.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Гатовую тушаную капусту пакласці ў сатэйнік, па-над ёй паскладаць насечаную на порцыі вэнджаную птушку, зачыніць посуд вечкам і тушыць у смажыльнай шафе, пакуль птушка не стане мяккай.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 141 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць тушку гусака, пасмажыць да гатовасці, астудзіць, зняць паляндвіцу, акуратна нарэзаць яе, паскладаць на каркас і надаць ёй выгляд цэлага гусака.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 163 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць і як след абсушыць гусака. Адлучыць шыю і кончыкі крылаў і адкласці ў бок.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага гусака старанна прамыць, адрэзаць шыйку і кончыкі крылаў (у другім суставе).

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку гусака знадворку і ўсярэдзіне нацерці соллю і заправамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака прамыць, абсушыць сурвэткай, знутры і знадворку нацерці соллю, здробненым маяранам і пакінуць на гадзіну.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Бяром гусака, яго добра памыць і нацерці соллю, як усярэдзіне, так і знадворку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Буйна парэжце каштаны і замарынуйце іх у марцы на час падрыхтоўкі астатніх інгрэдыентаў стравы.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака ачысціць, прамыць, абсушыць сурвэткай, знутры і знадворку нацерці карыцай і мушкатавым арэхам, пасаліць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    У падсоленай вадзе сварым да паўгатовасці грачаныя крупы. Рэпчатую цыбулю памыем, пачысцім і нарэжам невялікімі паўколамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 151 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку гусака заліць гарачай (кіпячонай) вадой і варыць да паўгатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 149 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака памыць, абсушыць, нацерці соллю і перцам і пакінуць у халадзільніку на 2 гадзіны.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 136 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусіную паляндвіцу памыем, абсушым пры дапамозе папяровага ручніка і нарэжам парцыённымі кавалачкамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака апрацаваць, добра прамыць, адсекчы ножкі і крыльцы, пасаліць знадворку і знутры і вытрымаць на працягу 24 гадзін пры тэмпературы каля 10 С.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Вытрыбушыце і ачысціце гусака, знадворку і знутры натрыце соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку гусака пасаліць усярэдзіне і знадворку, пакласці ў сатэйнік спінкай уніз.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага гусака прамыць, пасаліць усярэдзіне і знадворку, паліць маслам і смажыць у духоўцы.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціць і вымыць. Бульбу і моркву буйна нарэзаць, цыбулю дробна пасекчы. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку і нарэзаць буйнымі лустачкамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Нутранае сала здрабніць, змяшаць з вымачаным і адціснутым хлебам, адваранай здробненай цыбуляй, нарэзаным крута звараным яйкам, зелянінай, пасаліць, паперчыць, перамяшаць і начыніць падрыхтаваную тушку гусака.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Чарнасліў заліваем кіпячонай халоднай вадой на палову гадзіны.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць цыбулю і перац кольцамі, памідоры - долькамі і патушыць у 1 сталовай лыжцы сметанкавага масла.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусака вытрыбушыць, вымыць і пасаліць. Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці і начыніць імі тушку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку гусака нарэзаць порцыямі, выдаліўшы вялікія косткі. Мяса нацерці соллю, змяшанай з тоўчаным часныком, і пакінуць на 2 гадзіны.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку вымыць, абсушыць, нацерці знадворку і знутры сумессю солі і перцу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Нарыхтаваць начынне. Памыць яблыкі, выдаліць костачкі і асяродак, буйна парэзаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку гусака начыніць антонаўскімі (кіслымі) яблыкамі (цэлымі ці разрэзанымі на 2-4 часці і вычышчанымі ад насенных скрыначак).

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Вызваліць тушку 1,5-2 кілаграмовага гусака ад лішняга тлушчу, нацерці знадворку і ўсярэдзіне лыжкай кмена з соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу нацерці соллю і перцам. Пакласці ў патэльню гусіную грудку скуркай уніз і смажыць 3-4 хвіліны.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусака трыбушым, смолім, выдаляем лапкі, старанна прамываем і ставім у духоўку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 138 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку гусака ўсярэдзіне і знадворку добра нацерці соллю, затым шчыльна загарнуць у пергаментную паперу ці цэлафан, моцна перавязаць аборкай, каб не было доступу паветра, і пакласці ў муку ці падвесіць у абароненым ад ветра месцы.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушку гусака трыбушаць, прамываюць, злёгку соляць усярэдзіне, шаруюць сухім здробненым маяранам і начыняюць неабчышчанымі яблыкамі без асяродку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)

    Узяць гусака, памыць, абсушыць, нацерці соллю і спецыямі. Парэзаць садавіну, перамяшаць і пакласці ўнутр гусака.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.12.2014 | Комментарии (0)