| Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1251-1267 |
Старонкі: « 1 2 ... 24 25 26 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю дробна нарэзаць.
|
|
Нарэзаць капусту, як для засолкі. Нацерці моркву на буйнай тарцы.
|
Капусту памыць, нашаткаваць, трохі пасаліць і падушыць рукамі, каб капуста дала сок.
|
Тонка нашаткуйце капусту і ператрыце яе з соллю. Бульбу вымыйце, адварыце ў падсоленай вадзе, астудзіце і ачысціце ад лупіны.
|
Капусту, перац, агурок, памідор, лісце салаты нарэзаць. Зеляніну дробна пасекчы.
|
Дробна нашаткаваную капусту паскладайце ў рондаль. Дадайце соль і ягадныя сокі.
|
Капусту тонка нашаткаваць. Агурок і памідоры нарэзаць кубікамі. Моркву - тонкай саломкай.
|
Капусту дробна нашаткаваць, арахіс растаўчы, гранат разабраць на зерні.
|
Капусту нашаткуйце і паскладайце ў каструлю. Дадайце соль і цытрынавы сок.
|
|
Да капусты, нацёртай з соллю, дадаць яблыкі (ці моркву), салёныя агуркі, нарэзаныя саломкай,
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы.
|
Качан капусты нарэзаць на 6-8 доляў, бурак - лустачкамі. Часнык ачысціць, разабраць на долькі. Хвосцікі салеры нарэзаць кавалачкамі, пакінуўшы ліст цалкам.
|
Капусту нашаткаваць, пасаліць, адціснуць, выкласці ў глыбокую салатніцу. 4 апельсіна ачысціць ад лупіны, разабраць на долькі, з кожнай выдаліць плёнкі і насенне, мякаць нарэзаць кавалачкамі.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку, паліць цытрынавым сокам і даць пастаяць 1 гадзіну.
|
Капусту нашаткаваць, пасаліць, адціснуць, каб дала сок, выкласці ў салатніцу, заліць цытрынавым сокам, дадаць цукар і перац. Пакінуць на 1 гадзіну.
|
Усю гародніну і яблыкі нашаткаваць, перамяшаць з алеем, заправіўшы соллю і молатым перцам.
|
Салаты - упадабаныя закусачныя стравы. Для іх падрыхтоўкі выкарыстоўваюць сырую, вараную, кансерваваную, квашаную і марынаваную гародніну, а таксама садавіну і фруктовыя марынады, адвараныя і кансерваваныя мясныя і рыбныя прадукты, хатнюю адвараную ці смажаную птушку.
|
|