| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1201-1250 |
Старонкі: « 1 2 ... 23 24 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Нарэзаць тонкай саломкай гародніну, пакрышыць у сумесь яйка, дадаць маянэз і асцярожна перамяшаць. Пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай.
|
Капусту нашаткуйце, дадайце соль і ператрыце, каб яна дала сок. Сварыце ўкрутую яйкі, астудзіце іх, ачысціце, адлучыце жаўткі і разатрыце.
|
Капусту нашаткаваць, пасаліць і даць пастаяць некалькі гадзін. Цыбулю дробна нарэзаць, часнык нацерці і змяшаць іх з капустай, дадаць перац.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку, Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі.
|
Свежую капусту нарэжце саломкай, пасыпце цукрам і ператрыце рукамі да з'яўлення соку. Капусту адкіньце на друшляк, даўшы соку сцячы.
|
Нашаткуйце тонка капусту, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Ачысціце яблык ад скуркі, выражце асяродак і натрыце яго на буйнай тарцы.
|
Капусту нашаткуйце, дадайце соль і ператрыце. Бурак сварыце ці спячыце да гатовасці, ачысціце ад скуркі і нарэжце на кубікі.
|
Капусту тонка нашаткуйце, агуркі парэжце тонкімі кружочкамі ці кубікамі, пасаліце, запраўце смятанай, маянэзам ці алеем.
|
Капусту нашаткуйце і ператрыце з соллю, каб вылучыўся сок. Ачысціце яблыкі ад скуркі і выражце асяродак.
|
Капусту нашаткуйце, дадайце соль і цукар і ператрыце рукамі. Вылучыўшыйся сок адцісніце. Замачыце чарнасліў і нарэжце мякаць на невялікія кавалачкі.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Цыбулю дробна нарэзаць. Яйкі сварыць укрутую і дробна пасекчы.
|
Нашаткуйце тонка капусту, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Адварыце бурак, ачысціце яго і натрыце на буйнай тарцы.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. Гэтыя прадукты змяшаць з сухарамі, паліць воцатам і алеем. Пасаліць і перамяшаць. Упрыгожыць зелянінай.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку. Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць дробнымі кубікамі. Грыбы і цыбулю дробна нарэзаць, часнык нацерці на тарцы.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Агуркі і яблыкі нарэзаць невялікімі кубікамі, моркву - лапшой, цыбулю нашаткаваць.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку. Моркву і яблыкі нацерці на буйнай тарцы, слівы і цыбулю дробна нарэзаць. Усе прадукты перамяшаць і заправіць сумессю з маянэза з кефірам.
|
Капусту нашаткуйце, выкладзіце ў рондаль, дадайце трохі вады і ледзь пагатуйце яе, увесь час памешваючы, каб яна стала мяккай.
|
Капусту нашаткуйце, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Памідоры парэжце лустачкамі ці кружочкамі. Кольцамі парэжце цыбулю-парэй і салеру.
|
Капусту нашаткаваць кароткай саломкай. Моркву сварыць, апельсіны ачысціць і выняць зерні - і тое, і другое нарэзаць тонкімі лустачкамі.
|
Дробна нашаткуйце капусту і паскладайце ў рондаль. Дадайце соль і таматавы сок. Усё перамяшайце і пастаўце на невялікі агонь.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Дадаць цукар, цытрынавы сок, сок рабарбара і мёд. Усё перамяшаць.
|
Капусту нашаткаваць, перацерці з соллю да з'яўлення соку, перамяшаць з нашаткаванай цыбуляй, маянэзам, паперчыць.
|
Капусту дробна нашаткуйце. Яблыкі пачысціце ад лупіны, выражце асяродак і парэжце мякаць кубікамі. Салеру дробна парэжце ці натрыце на буйнай тарцы.
|
Капусту дробна нашаткуйце і без дадання солі ператрыце рукамі, каб яна стала мяккай. Яблык ачысціце ад лупіны, выражце асяродак і дробна парэжце.
|
Дробна нашаткуйце капусту, ачысціце ад лупіны яблыкі і выражце асяродак. Натрыце іх на буйнай тарцы.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку, паліць цытрынавым сокам і даць пастаяць 1 гадзіну. Яблыкі нацерці на тарцы, апельсіны дробна нарэзаць.
|
Капусту нашаткуйце, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Дадайце цытрынавы сок і пастаўце ў халадзільнік на гадзіну, каб капуста прапіталася цытрынавым сокам.
|
Тонка нашаткуйце капусту, саломкай нарэжце агурок, на буйнай тарцы натрыце корань салеры, часнык і радыску, дробна пасечыце зялёную цыбулю.
|
Капусту нарэзаць невялікімі квадрацікамі, абліць кіпенем і адціснуць рукамі.
|
Капусту тонка нашаткуйце, злёгку пасаліце і ператрыце рукамі, каб вылучыўся сок. Запраўце смятанай і маянэзам. Зеляніну дробна пасечыце.
|
Усю гародніну нашаткаваць, перамяшаць з алеем, пасаліць па густу і заправіць чорным молатым перцам.
|
Тонка нашаткаваную капусту перацерці з соллю, дадаць нарэзаныя дробнымі кубікамі памідоры, цёртыя разам з лупінай яблыкі, цёртую цыбулю, алей і цытрынавы сок, пасыпаць дробкай цукру. Усё перамяшаць.
|
Невялікі качан капусты, выдаліўшы храпку, дробна нашаткаваць палоскамі, у выглядзе марской капусты, і выкласці ў салатнік,
|
Капусту і моркву нашаткаваць саломкай, агуркі нарэзаць тонкімі кружочкамі.
|
Капусту трэба нашаткаваць, перацерці з соллю, дадаць здробнены кроп,
|
Рэдзьку вымыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі.
|
Капусту нашаткаваць, цыбулю парэзаць, кроп дробна пасекчы. Скласці ўсё ў адзін посуд і памяць рукамі.
|
Капусту дробна нашаткаваць, свежыя вычышчаныя бурак, моркву і яблыкі нарэзаць саломкай,
|
Свежую капусту дробна нашаткаваць, расцерці з соллю. Бульбу адварыць у мундзіры і
|
Тонка нашаткаваць капусту, дробна пасекчы базілік і кінзу, дадаць соль і аліўкавы алей. Усё!
|
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю. Мякаць апельсіна і цытрыны нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яблыкі - саломкай.
|
Капусту дробна нашаткаваць, бацвінне гароху прамыць і дробна пасекчы.
|
Нашаткаваць капусту і моркву тонкай саломкай даўжынёй 8-10 см. Атрыманыя саломінкі размясціць у куфлі так,
|
Моркву і капусту нашаткаваць вельмі тонкай саломкай даўжынёй прыкладна 8-10 см.
|
Капусныя храпкі прамыць, прапусціць праз мясасечку.
|
Капусту нашаткаваць. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Агуркі нарэзаць.
|
Пакласці у рондаль пласт буйна нарэзанай капусты, затым пласт нарэзанага тонкімі лустачкамі бурака, пасыпаць здробненай салерай, дробна нарэзаным часныком і чырвоным перцам.
|
Нашаткуйце тонка капусту, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку.
|
Капусту разрэжце на некалькі частак, адварыце ў падсоленай вадзе, адкіньце на друшляк, даўшы вадзе сцячы.
|
|