Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1201-1250 |
Старонкі: « 1 2 ... 23 24 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Нарэзаць тонкай саломкай гародніну, пакрышыць у сумесь яйка, дадаць маянэз і асцярожна перамяшаць. Пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай. |
Капусту нашаткуйце, дадайце соль і ператрыце, каб яна дала сок. Сварыце ўкрутую яйкі, астудзіце іх, ачысціце, адлучыце жаўткі і разатрыце. |
Капусту нашаткаваць, пасаліць і даць пастаяць некалькі гадзін. Цыбулю дробна нарэзаць, часнык нацерці і змяшаць іх з капустай, дадаць перац. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку, Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі. |
Свежую капусту нарэжце саломкай, пасыпце цукрам і ператрыце рукамі да з'яўлення соку. Капусту адкіньце на друшляк, даўшы соку сцячы. |
Нашаткуйце тонка капусту, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Ачысціце яблык ад скуркі, выражце асяродак і натрыце яго на буйнай тарцы. |
Капусту нашаткуйце, дадайце соль і ператрыце. Бурак сварыце ці спячыце да гатовасці, ачысціце ад скуркі і нарэжце на кубікі. |
Капусту тонка нашаткуйце, агуркі парэжце тонкімі кружочкамі ці кубікамі, пасаліце, запраўце смятанай, маянэзам ці алеем. |
Капусту нашаткуйце і ператрыце з соллю, каб вылучыўся сок. Ачысціце яблыкі ад скуркі і выражце асяродак. |
Капусту нашаткуйце, дадайце соль і цукар і ператрыце рукамі. Вылучыўшыйся сок адцісніце. Замачыце чарнасліў і нарэжце мякаць на невялікія кавалачкі. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Цыбулю дробна нарэзаць. Яйкі сварыць укрутую і дробна пасекчы. |
Нашаткуйце тонка капусту, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Адварыце бурак, ачысціце яго і натрыце на буйнай тарцы. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. Гэтыя прадукты змяшаць з сухарамі, паліць воцатам і алеем. Пасаліць і перамяшаць. Упрыгожыць зелянінай. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку. Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць дробнымі кубікамі. Грыбы і цыбулю дробна нарэзаць, часнык нацерці на тарцы. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Агуркі і яблыкі нарэзаць невялікімі кубікамі, моркву - лапшой, цыбулю нашаткаваць. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку. Моркву і яблыкі нацерці на буйнай тарцы, слівы і цыбулю дробна нарэзаць. Усе прадукты перамяшаць і заправіць сумессю з маянэза з кефірам. |
Капусту нашаткуйце, выкладзіце ў рондаль, дадайце трохі вады і ледзь пагатуйце яе, увесь час памешваючы, каб яна стала мяккай. |
Капусту нашаткуйце, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Памідоры парэжце лустачкамі ці кружочкамі. Кольцамі парэжце цыбулю-парэй і салеру. |
Капусту нашаткаваць кароткай саломкай. Моркву сварыць, апельсіны ачысціць і выняць зерні - і тое, і другое нарэзаць тонкімі лустачкамі. |
Дробна нашаткуйце капусту і паскладайце ў рондаль. Дадайце соль і таматавы сок. Усё перамяшайце і пастаўце на невялікі агонь. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Дадаць цукар, цытрынавы сок, сок рабарбара і мёд. Усё перамяшаць. |
Капусту нашаткаваць, перацерці з соллю да з'яўлення соку, перамяшаць з нашаткаванай цыбуляй, маянэзам, паперчыць. |
Капусту дробна нашаткуйце. Яблыкі пачысціце ад лупіны, выражце асяродак і парэжце мякаць кубікамі. Салеру дробна парэжце ці натрыце на буйнай тарцы. |
Капусту дробна нашаткуйце і без дадання солі ператрыце рукамі, каб яна стала мяккай. Яблык ачысціце ад лупіны, выражце асяродак і дробна парэжце. |
Дробна нашаткуйце капусту, ачысціце ад лупіны яблыкі і выражце асяродак. Натрыце іх на буйнай тарцы. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку, паліць цытрынавым сокам і даць пастаяць 1 гадзіну. Яблыкі нацерці на тарцы, апельсіны дробна нарэзаць. |
Капусту нашаткуйце, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Дадайце цытрынавы сок і пастаўце ў халадзільнік на гадзіну, каб капуста прапіталася цытрынавым сокам. |
Тонка нашаткуйце капусту, саломкай нарэжце агурок, на буйнай тарцы натрыце корань салеры, часнык і радыску, дробна пасечыце зялёную цыбулю. |
Капусту нарэзаць невялікімі квадрацікамі, абліць кіпенем і адціснуць рукамі. |
Капусту тонка нашаткуйце, злёгку пасаліце і ператрыце рукамі, каб вылучыўся сок. Запраўце смятанай і маянэзам. Зеляніну дробна пасечыце. |
Усю гародніну нашаткаваць, перамяшаць з алеем, пасаліць па густу і заправіць чорным молатым перцам. |
Тонка нашаткаваную капусту перацерці з соллю, дадаць нарэзаныя дробнымі кубікамі памідоры, цёртыя разам з лупінай яблыкі, цёртую цыбулю, алей і цытрынавы сок, пасыпаць дробкай цукру. Усё перамяшаць. |
Невялікі качан капусты, выдаліўшы храпку, дробна нашаткаваць палоскамі, у выглядзе марской капусты, і выкласці ў салатнік, |
Капусту і моркву нашаткаваць саломкай, агуркі нарэзаць тонкімі кружочкамі. |
Капусту трэба нашаткаваць, перацерці з соллю, дадаць здробнены кроп, |
Рэдзьку вымыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі. |
Капусту нашаткаваць, цыбулю парэзаць, кроп дробна пасекчы. Скласці ўсё ў адзін посуд і памяць рукамі. |
Капусту дробна нашаткаваць, свежыя вычышчаныя бурак, моркву і яблыкі нарэзаць саломкай, |
Свежую капусту дробна нашаткаваць, расцерці з соллю. Бульбу адварыць у мундзіры і |
Тонка нашаткаваць капусту, дробна пасекчы базілік і кінзу, дадаць соль і аліўкавы алей. Усё! |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю. Мякаць апельсіна і цытрыны нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яблыкі - саломкай. |
Капусту дробна нашаткаваць, бацвінне гароху прамыць і дробна пасекчы. |
Нашаткаваць капусту і моркву тонкай саломкай даўжынёй 8-10 см. Атрыманыя саломінкі размясціць у куфлі так, |
Моркву і капусту нашаткаваць вельмі тонкай саломкай даўжынёй прыкладна 8-10 см. |
Капусныя храпкі прамыць, прапусціць праз мясасечку. |
Капусту нашаткаваць. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Агуркі нарэзаць. |
Пакласці у рондаль пласт буйна нарэзанай капусты, затым пласт нарэзанага тонкімі лустачкамі бурака, пасыпаць здробненай салерай, дробна нарэзаным часныком і чырвоным перцам. |
Нашаткуйце тонка капусту, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку. |
Капусту разрэжце на некалькі частак, адварыце ў падсоленай вадзе, адкіньце на друшляк, даўшы вадзе сцячы. |
|